Αφού ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, η Θεοδώρα Βουτσά δημιούργησε τη δική της οικογένεια. Η αγάπη της δευτερότοκης κόρης του Κώστα Βουτσά για το θέατρο την έκανε να δημιουργήσει το THEATER 88 που κάνει κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές και εδρεύει πια στη Σιγκαπούρη όπου ζει και εργάζεται.

Το 2018 έγινε για πρώτη φορά μαμά, αποκτώντας τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Νίκο Πατινιωτάκη, τη μικρή Ηλέκτρα – Κωνσταντίνα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά τον Οκτώβριο του 2020 καθώς ήταν ακόμα σε πένθος, λόγω του θανάτου του Κώστα Βουτσά του Φεβρουάριο του 2020.

«Θέλαμε να κάνουμε και τη βάφτιση της Ηλέκτρας-Κωνσταντίνας αλλά αναγκαστήκαμε να παντρευτούμε νωρίτερα λόγω του ότι θα φεύγαμε μόνιμα για τη Σιγκαπούρη και ήταν πιο εύκολο να βγάζουμε βίζα έτσι η Ηλέκτρα και εγώ», είχε εκμυστηρευτεί πριν από έναν χρόνο στη Real η ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Στις τελευταίες της αναρτήσεις η Θεοδώρα Βουτσά μοιράζεται μια σειρά από φωτογραφίες που απαθανατίζει την κόρη της σε παραλία της Σιγκαπούρης. Η μικρή φορά μια ροζ μπλούζα με βολάν στα μανίκια και λευκό σορτς και έχει τα μαλλιά πιασμένα σε έναν κότσο. Ξετρελαμένη μπαινοβγαίνει στο νερό και τρέχει στην άμμο, όσο η μητέρα της δεν σταματά να τη φωτογραφίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ