Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνώμη του κόσμου, την απόφασή του να φύγει μακριά το 2011, τη σχέση με τους γονείς του ενώ εξομολογήθηκε ότι «ο γάμος ήταν για εμένα κάτι περίπλοκο».

«Ο κόσμος έχει σχηματίσει μία άλλη εικόνα για εμένα γιατί δεν είχα ποτέ την αυτοπεποίθηση να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό. Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχω ως Θεοχάρης όπως με ξέρουν οι κολλητοί μου φίλοι, γιατί υπάρχει μια ασφάλεια πίσω από αυτό. Δεν φοβάμαι την έκθεση γενικότερα. Βγαίνω γυμνός στις παράλιες και είμαι πολύ χαλαρός. Αν πάρει η κοινή γνώμη κάποια πράγματα, μπορεί να τα κάνει ό,τι θέλει και αυτό δεν με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής. Θέλει δύναμη, νιώθω ευάλωτος.

Ως παιδί ήμουν πολύ ατίθασος και καθόλου ευάλωτος. Όταν άρχισα να βλέπω τι αντίκτυπο έχει η δημόσια εικόνα στους ανθρώπους γύρω μου αλλά και στον ίδιο μου τον εαυτό κλείδωσα και είπα ότι δεν χρειάζεται», δήλωσε στη Δανάη Μπάρκα και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Τα κάνω όλα σκόνη και αρχίζω από την αρχή»

Για την απόφαση που πήρε το 2011 να φύγει για την Αγγλία εξομολογήθηκε: «Υπήρξε μια φορά το 2011 οπού ήθελα να τα παρατήσω όλα και έφυγα για Αγγλία. Στην Αγγλία δούλεψα σε παραγωγή και έκανα και άλλες δουλείες, μέχρι και booker μοντέλων. Το 2017 ήθελα πάλι να ξεφύγω γιατί με πλήγωσαν πράγματα που είχαν να κάνουν και με τη δουλειά. Κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα και θεώρησα ότι απέτυχα. Έκτοτε δεν έχω ξανανιώσει ότι θέλω να τα παρατήσω. Έχω δουλέψει αυτό το κομμάτι στον χαρακτήρα μου, δηλαδή το να μην τα παρατάω και να επιμένω, γιατί από ένα σημείο και μετά οι άνθρωποι βαρέθηκαν να με βλέπουν να κάνω επανεκκίνηση. Τα κάνω όλα σκόνη και αρχίζω από την αρχή».

Αναφερόμενος στην οικογενειά του ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είπε: «Έχω κάνει πολλά πράγματα και δεν έκανα ποτέ τίποτα που να μην είναι στα άκρα. Δεν είχα μέτρο και δεν ξέρω αν φταίνε οι γονείς μου σε αυτό. Οι γονείς μου ήταν πολύ διαλλακτικοί. Δεν υπήρχε ποτέ περιορισμός σχεδόν σε τίποτα. Υπήρχε τόση αγάπη από τους γονείς μου που την εκμεταλλεύτηκα και μάλιστα έκανα κατάχρηση. Και οι δυο γονείς είναι ένα, δεν ξεχωρίζω κάποιον. Η αδερφή μου είναι για εμένα ένα πολύ μοναδικό πλάσμα γιατί μου μιλούσε σκληρά. Ήταν αυτό που δεν είχα εισπράξει από τους γονείς μου».

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και ο άγνωστος γάμος

Ο άγνωστος γάμος του βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκάλυψε: «Έχω κάνει αρραβώνα στο παρελθόν και έχω παντρευτεί κιόλας. Ο γάμος ήταν για εμένα κάτι πολύπλοκο. Την δεδομένη στιγμή ήθελα να το κάνω και το έκανα. Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί, αλλά θέλω να εξαλείψω το να είναι για εγωιστικούς λογούς. Θα έκανα παιδί με έναν άνθρωπο που θα ήταν η βάση μου, αλλά θα μπορούσα να είμαι και το αερικό που έχω ανάγκη να είμαι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ