Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξε ο Θέμης Μάλλης στην Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας. Λίγο πριν από την έναρξη της εκπομπής «Super Κατερίνα» o αρχισυντάκτης εμφανίστηκε στην πόρτσ του καμαρινιού της με ένα βασιλικό Τ-shirt.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θέμης Μάλλης επέλεξε μια μαύρη μπλούζα με τη στάμπα της Κατερίνας Καινούργιου ως βασίλισσα Ελισάβετ. Ο ίδιος έκανε ειδική παραγγελία την μπλούζα. Στο ρούχο δεσπόζει το πρόσωπο της ΚatKen ενώ από κάτω το motto γράφει: God save the queen, δηλαδή «Ο Θεός να σώζει τη βασίλισσα».

«Τόσο πολύ με αγαπάς;» ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου τον Θέμη Μάλλη. Και εκείνος απάντησε΅: Γιατί σου προκαλεί τόση έκπληξη αυτό το βασιλικό Τ-shirt».

«Δεν υπάρχεις, σ’ αγαπώ» τόνισε χαμογελώντας η παρουσιάστρια.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! όπου μίλησε με ειλικρίνεια για όλα. Πιο συγκεκριμένα τόνισε για τον Νίκο Κοκλώνη: «Είμαστε ίδιοι! Ειδικά στα προσωπικά. Κάνουμε τα ίδια λάθη, στέλνουμε τα ίδια μηνύματα, παθαίνουμε τις ίδιες εμμονές, μετά λέμε ότι δεν μας νοιάζει, αλλά μας νοιάζει! Καλά, τσακωνόμαστε συνέχεια, είναι αστείο να το παρακολουθείς. «Δεν σε αντέχω άλλο» και τέτοια. Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου, είναι σπάνιος άνθρωπος. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε βρει την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη φιλία μας. Και την επίπληξή του θα κάνει, αλλά και θα σε επιβραβεύσει. Βέβαια, επειδή έχει την άνεση μαζί μου, εγώ μπορεί να τα ακούσω πρώτη. Με πιάνουν τα κλάματα, μου λέει μετά ότι δεν το εννοούσε για να με ηρεμήσει, τρέλα κανονική!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ