Ο Θέμης Γεωργαντάς βιώνει μια μεγάλη απώλεια που τον έχει στεναχωρήσει αρκετά καθώς πέρασαν μαζί πολλές δυσκολίες αλλά και πολλές χαρές.

Ο παρουσιαστής προχώρησε σε μια αρκετά συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και ανέβασε φωτογραφίες του αγαπημένου του σκυλιού, τον Λάμπρο ο οποίος χθες «έφυγε» από τη ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Θέμης Γεωργαντάς ανέβασε διάφορες στιγμές του καθώς του είχε μεγάλη αδυναμία και του έκανε παρέα για 11 χρόνια: «Απώλεια. Πώς τη διαχειρίζεσαι; Ο Λάμπρος μας βρήκε κουτάβι το 2013 στο κατώφλι του Mad. Τον είχαμε στη ρεσεψιόν και μου έκανε εντύπωση που αν και μωρό, ήταν ένας κύριος. Μπαινόβγαινε στο κρεβάτι του και πήγαινε μόνος στην πάνα του για να κάνει την ανάγκη του. Τον είδα για πρώτη φορά 14 Φεβρουαρίου 2013. Αποφάσισα να τον υιοθετήσω και ακριβώς ένα μήνα μετά, στις 14 Μαρτίου, ήρθε στο παντοτινό του σπίτι. Ο Λάμπρος ήταν δίπλα μου σε όλα. Τα ωραία, και τα δύσκολα. Όταν έχασα το μπαμπά μου ήταν εκεί, και ήταν σαν να ήξερε τι ακριβώς είχε συμβεί. Ξέρω, όλοι το λένε για τα σκυλιά τους, αλλά αυτός ήταν άνθρωπος. Ο Λάμπρος δεν είναι εδώ. Έφυγε και άφησε ένα τεράστιο κενό. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Με τίποτα. Πόσο πιο όμορφος ήταν ο κόσμος με σένα ρε Λάμπρο. Με έκανες καλύτερο. Ψυχή μου. Φατσάρα μου. Μου την έκανες, μπαγάσα. Θα μου λείψεις. Όσο δεν φαντάζεσαι».

Διαβάστε επίσης: Θέμης Γεωργαντάς: Ποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ θα ήθελε να αναβιώσει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ