Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφορικά με τον έρωτα και πόσες φορές στη ζωή του τον έχει νιώσει, δήλωσε: «Οι φορές που έχω ερωτευτεί είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Το να ερωτευτείς είναι κάτι ιδιαίτερο. Συγκεκριμένα εγώ, με τις σχέσεις που είχα τις πιο σοβαρές, περνούσε πολύς καιρός για να πω “σ’ αγαπώ”».

Όσο για τη Βαρβάρα Κίρκη και το αν είναι ερωτευμένος μαζί της, είπε: «Αν δεν ήμουν ερωτευμένος με τη Βαρβάρα, δεν θα ήμουν μαζί της. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή».

Μάλιστα, αναφέρθηκε στη δικαστική τους διαμάχη και δήλωσε πως «ήταν μια κακή στιγμή που τους έφτασε ως εκεί». «Δεν φανταζόμουν πως θα καταλήξω να μιλάω σε τρίτους για διαφωνίες και καβγάδες. Μπορεί ένας άνθρωπος να συγχωρήσει, να παραβλέψει και να κατανοήσει μια διαφορετική άποψη ή ενέργεια», εξήγησε.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Δεν θέλω να μιλήσω για το βίντεο. Έχουμε εισχωρήσει σε θέματα που δεν θέλω να απαντήσω. Μένω στο παρόν και στο μέλλον, δεν θέλω να γυρίσω στο παρελθόν. Είμαστε μαζί. Δεν ξέρω αν θα κάνω άλλον γάμο, δεν αποκλείω τίποτα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ