Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για τον Απόστολο Λύτρα και την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. 

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ανέφερε αρχικά: «Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω και να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική στο πρόσωπό του. Για αυτόν τον λόγο θα πω δύο λέξεις και μόνο».

«Καταλαβαίνω όλα τα ζευγάρια που περνούν δύσκολες στιγμές. Ήταν μια άτυχη στιγμή, δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα δείχνει μια υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους. Πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη. Ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι μαζί. Όταν υπάρχει αγάπη και πάθος μπορεί να συμβούν πολλά. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά» δήλωσε.

Μαίρη Συνατσάκη για Απόστολο Λύτρα: «Είμαστε με το θύμα, τελεία. Δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε με όσα ειπώθηκαν, αναφέροντας: «Μισό λεπτό. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που πήγαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αδαμαντίδη, ήταν επειδή ήταν αντίδικοι κι εκείνος τότε υπερασπιζόταν το θύμα στη δική του υπόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ ντρέπομαι με αυτό που άκουσα. Έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει;».

Να θυμίσουμε ότι ο Απόστολος Λύτρας υπήρξε δικηγόρος της συντρόφου του τραγουδιστή, Βαρβάρας Κίρκη, όταν εκείνη είχε κατηγορήσει τον Θέμη Αδαμαντίδη για τον ξυλοδαρμό της.

Διαβάστε επίσης:

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ