Το καθολικό Πάσχα στο σπίτι της μητέρας τους, Κρις Τζένερ γιόρτασαν χθες οι αδελφές Καρντάσιαν – Τζένερ. Η Κιμ Καρντάσιαν μαζί με τις αδελφές της: Κλοέ Καρντάσιαν, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ και Κένταλ Τζένερ και τα παιδιά τους απόλαυσαν ένα εορταστικό γεύμα και φυσικά ξεκίνησαν το κυνήγι των πασχαλινών αυγών. Η οικογένεια των Kardashians γιόρτασε το Καθολικό Πάσχα με κάθε επισημότητα και πολλές εκπλήξεις.

Όπως αποκάλυψε μέσα από το Instagram Story της, η Κιμ Καρντάσιαν, η μητέρα της φρόντισε να δημιουργήσει ένα παραμυθένιο σκηνικό για μικρούς και μεγάλους στο σπίτι της. Το μεγάλο οικογενειακό τραπέζι ήταν ιδιαίτερα προσεγμένο και υπήρχε ένα γιγάντιο σοκολατένιο αυγό για το κάθε μέλος της οικογένειας με χαραγμένο το όνομά του επάνω.

«Είναι η βασίλισσα των πάντων. Εκείνη τα δημιούργησε όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κίμ Καρντάσιαν.

Ο οικογενειακός εορτασμός του Καθολικού Πάσχα έγινε λίγο μετά την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και τη νέα συνεργασία της σειράς The Kardashians.

Η Κρις Τζένερ, μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία με matchy matchy εμφάνιση με την κόρη της, Κλοέ Καρντάσιαν.

Με τη σειρά της και η Κάιλι Τζένερ ανέβασε στο Instagram της φωτογραφίες με την κόρη της, Στόρμι στο κυνήγι των πασχαλινών αυγών, αλλά και με τον μόλις 2 μηνών γιο της.

Δείτε φωτογραφίες από το φετινό Πάσχα για την οικογένεια των Kardashians:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ