Μαζί στη ζωή μαζί και στη μικρή οθόνη. Ο Θάνος Τοκάκης και η Βίκυ Παπαδοπούλου μαζί στη νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Ψέματα» που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 05 Μαΐου, στις 22:40. Το χαμηλών τόνων ζευγάρι που έχει απασχολήσει ελάχιστα τα media με την προσωπική του ζωή θα βρεθεί μαζί στη νέα τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Λούλης και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη.

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί, ωστότο ο γάμος τους έγινε το 2017 στην Πάτμο. Οι δυο τους έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια λίγες κοινές εξόδους σε κοσμικά καλέσματα και τώρα θα είναι μαζί και στη μικρή οθόνη.

Μετά τη συμμετοχή της στη σειρά «Έτερος εγώ: Χαμένες Ψυχές» και «Έτερος εγώ: Κάθαρσις» στον ρόλο της μάχημης ρεπόρτερ που προβλήθηκε σε συνδρομητικό κανάλι, αλλά και τον ρόλο της στη σειρά «Σιωπηλός δρόμος», η Βίκυ Παπαδοπούλου έρχεται στον Alpha και ενσαρκώνει την αστυνόμο Α’ Ισμήνη Κακλαμάνη στη σειρά «Ψέματα».

Στην ίδια σειρά, όμως, πρωταγωνιστει και ο σύζυγός της, Θάνος Τοκάκης. Ο γνωστός ηθοποιός ενσαρκώνει τον Δήμο Σωτηρόπουλο, έναν ήρωα που έχει σπουδάσει νομική αλλά ποτέ δεν την άσκησε ως επάγγελμα. Προτίμησε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, αλλά και αυτό το εγκατέλειψε για να είναι δίπλα στα δύο του παιδιά καθώς μεγάλωναν. Υπομονετικός, ευγενικός, στοργικός πατέρας, και αφοσιωμένος σύζυγος της Κάτιας (Βασιλικής Τρουφάκου), ο Δήμος είναι η προσωποποίηση της ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής. Δεν είναι όμως πάντα όλα όπως φαίνονται.

Η υπόθεση της σειράς:

Ένας άντρας και μια γυναίκα βγαίνουν ραντεβού. Περνούν τη νύχτα μαζί. Την επόμενη ημέρα ο ένας καταγγέλλει τον άλλο. Τι έχει συμβεί; Από αυτό το σημείο κι ύστερα αρχίζουν τα «Ψέματα», η νέα συναρπαστική σειρά του Alpha, η οποία κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 05 Μαΐου, στις 22:40.

Μια ιστορία για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση. Μια σύγχρονη σειρά με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία με τρόπο σημερινό μιλάει γι αυτά που ζούμε, που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων και μας έχουν απασχολήσει και προβληματίσει.

Οι δύο βασικοί χαρακτήρες, καταθέτουν με την ίδια πίστη, σθένος και επιχειρήματα την άποψή τους πάνω στο ίδιο γεγονός. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ