Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε στο φετινό Survivor για οικονομικούς λόγους, καθώς ο κορονοϊός επηρρέασε έντονα την επαγγελματική ζωή πολλών καλλιτεχνών. «Η γυναίκα μου μού πρότεινε να πάω στο Survivor. Όλες οι δουλειές μου το χειμώνας πήγαν στράφι. Λόγω κορονοϊού κατέβηκαν όλες οι παραστάσεις, οι ταινίες που κάναμε δεν πήγαν εισπρακτικά. Το ποσό των Τούρκων ήταν τόσο δελεαστικό», είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης.

Παρόλο που ως επί το πλείστον κρατησε μετριοπαθή στάση στα όσα συνέβαιναν, είχε μιλήσει ανοιχτά και κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο reality επιβίωσης για όσα τον ενοχλούσαν. Το ίδιο κάνει και μετά την αποχώρησή του. Η Μυριέλλα Κατσαούνη ήταν από τα πρόσωπα που τον απογοήτευσαν, ενώ δηλώνει πως με τον Γιώργο Κατσαούνη δεν θα έκανε παρέα.

«Απογοητεύτηκα από τη Μυριέλλα. Θεωρώ ότι ήρθαν με πολλή στρατηγική και έχουν δει πολύ Survivor. Για να πουλάει κάτι, πρέπει να είσαι άνθρωπος της τηλεόρασης. Ο τσακατσούκας δεν μου δείχνει ότι είναι άνθρωπος της τηλεόρασης. Εννοείται ότι η Μυριέλλα το έχει κάνει αυτό. Εγώ, μάλιστα, τους έλεγα «πότε ερωτευτήκατε;. Έξω δεν θα έκανα παρέα με τον Κατσαούνη. Δεν συμπεριφέρεται σωστά στα κορίτσια και στους συναθλητές του», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Μυριέλλα έχει στήσει το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη.

Η επέμβαση που έκανε ο Θανάσης Βισκαδουράκης μετά το Survivor

Να θυμίσουμε ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης πριν λίγες ημέρες βρέθηκε σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι ώστε να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση. Ο ηθοποιός είχε σπάσει το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού του σε έναν αγώνα στο Survivor. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα έσπευσε να αποκαταστήσει το πρόβλημα. «Πονάμε και υποφέρουμε. Μετά την κόντρα Βαλάντη – Μυριέλλα έδωσα μια πολύ δυνατή κλωτσιά στο ψυγειάκι. Γύρισα όλο το πόδι μου και μου είπαν ότι έχω χειρουργικό ράγισμα. Για τα έξοδα της επέμβασης, θα ενημερώσω μετά την Acun Medυa και τον ΣΚΑΪ», είχε αναφέρει ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ