Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από τον θάνατο του πατέρα του Θανάση Ευθυμιάδης με τον γνωστό ηθοποιό να κάνει μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, κοινοποίησε μία φωτογραφία του στην πηγή που τον πήγε ο πατέρας του πρώτη φορά και έγραψε: «Αν κατά τη διάρκεια της επίγειας ζωής σου, ακολούθησες την εσωτερική φωνή που άκουγες μέσα σου, τότε ξέρεις ότι τίμησες το υπέρτατο δώρο τής ενσάρκωσής σου επί γης.

Τότε και το “πέρασμα” γίνεται μία τελετή γιορτής και όχι μία τελετή θανάτου. Τότε έχεις καταλάβει ότι δεν υπάρχει αληθινός θάνατος. Τίποτα δεν πεθαίνει ολοκληρωτικά γιατί τότε δεν θα ήταν ζωντανός ο πλανήτης Γη. Το δανικό μας σώμα κάποια στιγμή θα το επιστρέψουμε στη γη, το πνεύμα όμως που κατοικεί σε αυτό το σώμα, είναι αθάνατο.

*Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, ο πατέρας μου άφησε το σώμα του στη γη και πέταξε για το ταξίδι του ουρανού. Η επικοινωνία μας όχι απλώς δεν διακόπηκε αλλά αντιθέτως έγινε πιο ουσιαστική. Τον νιώθω δίπλα μου όποτε και αν τον χρειαστώ. Και στα χαρούμενα και στα δύσκολα.

Στην πηγή που βλέπετε στη φωτογραφία (“Μάνα τού νερού” την έλεγε), με πρωτοπήγε όταν ήμουν μικρό παιδί. Τον είδα με τα μάτια μου να πιάνει ένα μεγάλο ψάρι με τα γυμνά του χέρια – χωρίς δίχτυα, χωρίς αγκίστρια, χωρίς καμάκι. Απλώς έβαλε τα χέρια του μέσα στην τρύπα που κρυβόταν το ψάρι και το έπιασε. Μου έδωσε έτσι ένα πολύτιμο μάθημα: Σε αυτή τη ζωή μπορείς να καταφέρεις ό,τι θέλεις. Ακόμα κι αυτά που στα μάτια των άλλων φαίνονται απίθανα».

Διαβάστε επίσης:
Θανάσης Ευθυμιάδης: Συγκινεί με την ανάρτηση του για τα δέντρα και τα δάση μετά τις πυρκαγιές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ