Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media, προωθώντας έναν πιο φυσιολατρικό και απλό τρόπο ζωής, με έντονο το στοιχείο του διαλογισμού, που ο ίδιος και η σύζυγός του Άννα Δημητρίεβιτς έχουν επιλέξει, πλέον είναι επίσημα και συγγραφέας.

Το πρώτου βιβλίο του, το οποίο κυκλοφορεί από την Key Books, φέρει τον τίτλο «Μια όμορφη μέρα». Ο ηθοποιός αυτοβιογραφείται, και μας αφηγείται μια συγκλονιστική διαδρομή ζωής που τον οδήγησε από την Καβάλα στην Επίδαυρο, κι από εκεί στις τηλεοπτικές οθόνες, προτού ανακαλύψει την ουσία των μικρών και μεγάλων πραγμάτων.

Το απόγευμα της Τετάρτης, στο «Κέντρο της Γης» στο Ίλιον, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του ηθοποιού. Στο αστικό αυτό πάρκο βρέθηκαν για να τιμήσουν τον ηθοποιό με την παρουσία τους αρκετοί φίλοι και συνάδελφοί του, ενώ από το πλευρό του δεν έλλειψε φυσικά και η σύζυγός του, Άννα Δημητρίεβιτς.

Φανερά ευδιάθετος -και πιο αδύνατος από ποτέ- ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στους καλεσμένους του για το νέο του εγχείρημα και τους έδειξε τις ομορφιές της ζωής, όπως ακριβώς τις αφηγείται στο βιβλίο του. Μάλιστα, όλοι μαζί κάποια στιγμή έβγαλανα τα παπούτσια τους και έκαναν yoga στην ύπερθο.

Άννα Δημητρίεβιτς-Θανάσης Ευθυμιάδης-Ζέτα Δούκα
Θανάσης Ευθυμιάδης-Ιωσήφ Μαρινάκης-Ζέτα Δούκα
Ματθίλδη Μαγγίρα-Γιώργος Χρανιώτης-Θανάσης Ευθυμιάδης
Μαρία Ματσούκα
Τόνυ Δημητρίου-Ματθίλδη Μαγγίρα-Γιώργος Χρανιώτης

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ