Ο Θανάσης Χρουσαλάς, είναι ο μεγαλύτερος αδερφός της Μαριέττας Χρουσαλά κατά 4 χρόνια. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους και συχνά βρίσκουν χρόνο για να περάσουν μαζί χαλαρές στιγμές μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Αυτό ακριβώς έκανα για άλλη μια φορά καθώς πόζαραν μαζί δίπλα στη θάλασσα. Ο Θανάσης Χρουσαλάς είχε δίπλα του την αγαπημένη του, Αγγελική. Το ζευγάρι μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως αυτή τη φορά τους είδαμε μαζί σε μια οικογενειακή απόδραση.

Ο Θανάσης Χρουσαλάς θέλησε μάλιστα να μοιραστεί την στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους για αυτό πόσταρε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τα δύο αδέλφια μεγάλωσαν στο Χαϊδάρι και πήγανε σχολείο εκεί. Με γονείς εκπαιδευτικούς -τον Κώστα και την Αγλαΐα- μετακόμισαν στην Αθήνα το 1985 από το Ριζάρι της Έδεσσας.

Ο Θανάσης παρόλο που σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη γυμναστική, αλλά ο αθλητισμός παρέμεινε ένα από τα αγαπημένα του χόμπι. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και είναι πάντα στο πλευρό της αδελφής του.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας αγαπούν τα ταξίδια. Οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους κάνουν συχνά να αλλάζουν πόλεις και χώρες αλλά οι αποδράσεις είναι κάτι που απολαμβάνουν και στον ελεύθερο χρόνο τους.

Συχνά, επιλέγουν εντυπωσιακούς προορισμούς του εξωτερικού αλλά και ξεχωριστά μέρη της Ελλάδας. Πρόσφατα μάλιστα ταξίδεψαν σε ένα ελληνικό νησί με το πιο εξωπραγματικό τοπίο που δύσκολα πιστεύει κανείς ότι είναι στη χώρα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ