Ο Θανάσης Αλευράς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός μεγάλου έρωτα.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως είναι πλέον έτοιμος για έναν νέο έρωτα: «Αν είσαι έτοιμος, είναι όλα εύκολα. Είμαι έτοιμος για ωραία πράγματα. Νομίζω έκανα την δική μου δουλειά προσωπικά, εκεί λίγο που ήθελα να αλλάξω την καθημερινότητά μου και ήταν αυτά τα τρία χρόνια που κλειστήκαμε.

Νομίζω τώρα έχω πολύ ωραία φόρα και να δημιουργήσω ωραία πράγματα και να ζήσω ωραία πράγματα γιατί κάπως… τα μοίρασα», είπε ο Θανάσης Αλευράς.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε για τον γάμο των γονιών του, όταν ο ίδιος ήταν 12 ετών, αλλά και για ένα περιστατικό, το οποίο βίωσε, ως μαθητής δημοτικού.

Αρχικά, ο Θανάσης Αλευράς αναφέρθηκε στην απόφαση των γονιών του να παντρευτούν, λέγοντας: «Ο πατέρας μου είχε έναν πρώτο γάμο, δεν είχαν τελειώσει τότε οι διαδικασίες, τα διαζύγια δεν έβγαιναν εύκολα. Βγήκε το διαζύγιο και μετά βαρέθηκαν. Ήμασταν ήδη οικογένεια, ήρθα κι εγώ…

Κάποια στιγμή λένε δεν το κάνουμε; Αλλά εγώ ήμουν πια έκτη δημοτικού. Φόρεσα γραβάτα πρώτη φορά. Σε αυτή τη φωτογραφία που έχουν όλα τα ζευγάρια είμαι κι εγώ. Νόμιζα αρχικά ότι ήταν δικό μου το event και στενοχωρήθηκα που δεν μου έφεραν δώρο. Μετά κατάλαβα ότι αυτό ήταν και λίγο μπροστά για την εποχή. Ο καθένας η πρώτη εικόνα που έχει για τον κόσμο, η πρώτη ανάγνωση, είναι το σπίτι του».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός περιέγραψε πώς ο δάσκαλος που είχε στο σχολείο, λόγω συντηρητισμού, δεν είχε διαβάσει την έκθεση που έγραψε μέσα στην τάξη: «Ο δάσκαλός μου δεν διάβασε την έκθεση γιατί δεν του άρεσε, ήταν πολύ συντηρητικός. Η έκθεση ήταν πώς θα περάσουμε το καλοκαίρι, πώς φανταζόμαστε το γυμνάσιο κλπ.

Και εγώ είχα μείνει στο γεγονός ότι έχουμε ετοιμασίες γιατί παντρεύεται η μαμά με τον μπαμπά. Για έναν ψάλτη του 1989 πολύ συντηρητικό αλλά υπέροχο δάσκαλο, δεν ήθελε να τη διαβάσει και να την ακούσουν τα άλλα παιδιά μη σοκαριστούν», αποκάλυψε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ