Ο Θανάσης Αλευράς συμμετέχει στο Θέατρο Άλσος και στην «Η Ταράτσα του Φοίβου» η οποία πραγματοποίησε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 29/5.

Εκεί, τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε ο Θανάσης Αλευράς για τον σχολιασμό της Eurovision 2024:

«Μας φάγανε οι κανίβαλοι, μας φάγανε ζωνταντούς! Από τον Ζερόμ έμεινε η σπάλα και η νεφραμιά και από εμένα ένα κοκαλάκι. Ευτυχώς ήταν το κοκαλάκι της νυχτερίδας και επέζησα. Όσον αφορά τη Μαρίνα Σάττι, το μόνο που απέμεινε είναι η σούβλα.

Τι γίνεται ρε παιδιά; Ένα τραγούδι στείλαμε στη Eurovision, δεν στείλαμε άνθρωπο στο φεγγάρι. Σαν τα κοράκια είχαν πέσει επάνω από τα πληκτρολόγια και γράφανε “Είναι καλό, δεν είναι καλό. Είναι ινδικό, είναι κλεμμένο, είναι αριστούργημα, είναι ντροπή”. Είναι ό,τι καλύτερο μετά τον Όμηρο, είναι παρατράγουδο. Μετά για το χασμουρητό, είναι λόγος απέλασης από τη χώρα. Ότι ήταν ματιασμένη η κοπέλα και ήθελε ξεμάτιασμα, ότι ήταν ό,τι πιο επαναστατικό μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση. Αν κάναμε τη μισή προσπάθεια που κάνουμε για τη Eurovision, για άλλα θέματα, πραγματικά θα είχαμε φτάσει στο φεγγάρι. Τόσα πράγματα καλέ».

Διαβάστε επίσης: Θανάσης Αλευράς για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Μαρίνα Σάττι: «Τι θίχτηκες αγάπη μου με το τραγούδι; Τι νομίζεις ότι είσαι;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ