Μια κοσμική έξοδο έκανε η Τέτα Καμπουρέλη το απόγευμα της Τρίτης 24/5 λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση για την αποφυλάκιση του συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση. Η γνωστή beauty expert βρέθηκε στην πρεμιέρα που έκανε η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» στα θερινά σινεμά και πόζαρε χαμογελαστή στους φωτογράφους.

Η Τέτα Καμπουρέλη βρέθηκε στο Cine Φλοίσβος για το reunion screening της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση. Φορώντας ένα μακρύ φλοραλ φόρεμα η Τέτα Καμπουρέλη πόζαρε στους φωτογράφους μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, αλλά απέφυγε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

Οι δηλώσεις της Τέτας Καμπουρέλη μετά την αποφυλάκιση του Βασίλη Γκουρούση:

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η είδηση της αποφυλάκισης του Βασίλη Γκουρούση μετά από 14 μήνες που έμεινε στις φυλακές Τρικάλων βρήκε την Τέτα Καμπουρέλη να εργάζεται στο Beauty Salon της. Η γνωστή beauty expert έμαθε τα νέα από τα media ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag δεν έχει συναντήσει ακόμα τον σύζυγό της.

Ωστόσο, ο Βασίλης Γκουρούσης έχει δει ήδη τους γιους του λίγο μετά την αποφυλάκισή του. Φυσικά, η Τέτα Καμπουρέλη έχει δεχθεί τις τελευταίες ώρες αμέτρητα τηλεφωνήματα. Η ίδια ζήτησε όμως διακριτικότητα από τους δημοσιογράφους.

Αρκέστηκε να πει: «Επειδή δέχομαι αρκετά τηλεφωνήματα θα ήθελα να κάνω την εξής δήλωση: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν θα ήθελα να απαντήσω ή να σχολιάσω τίποτα παραπάνω και σας παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε αυτή μου την απόφαση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ