Την κολεξιόν της παρουσίασε η Ιλάειρα Ζήση στο σπίτι τους με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου στην Καλλιτεχνούπολη. Στον εντυπωσιακό κήπο του σπιτιού τους, το ζευγάρι φιλοξένησε αγαπημένους φίλους ανάμεσα στους οποίους η Μπέσσυ Αργυράκη και η Τέτα Καμπουρέλη.

Η γνωστή beauty expert υπήρξε μια από τους καλεσμένους του ζευγαριού στον πλούσιο αρραβώνα του που συζητήθηκε έντονα. «Δεν έχω δει πιο πλουσιοπάροχο αρραβώνα. Εγώ νόμιζα ότι ήρθα σε έναν γάμο», είχε περιγράψει στο okmag.

Πολύ σύντομα θα είναι δίπλα τους και στον γάμο τους ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο στις 28 Αυγούστου, αφού έλαβε και επισήμως το προσκλητήριό της.

«Στην Καλλιτεχνούπολη ο καλός μου φίλος και συνεργάτης Μαυρίκιος Μαυρικίου με την αρραβωνιαστικιά του και μέλλουσα σύζυγο Ιλάειρα Ζήση μας υποδέχτηκαν θερμά στο σπιτικό τους.

Στο Cocktail Party που έλαβε χώρα στον κήπο της οικίας είχαμε την ευκαιρία να δούμε σε όλη της την μεγαλοπρέπεια την collection της ταλαντούχας Ιλάειρας και παρέλαβα το προσκλητήριο για τον γάμο της χρονιάς που θα διεξαχθεί στην Κύπρο στις 28 Αυγούστου», ανέφερε η Τέτα Καμπουρέλη δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το cocktail πάρτι στον κήπο του σπιτιού του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση.

Η ανάρτηση της Τέτας Καμπουρέλη

Στην Καλλιτεχνούπολη ο καλός μου φίλος και συνεργάτης Μαυρίκιος Μαυρικίου με την αρραβωνιαστικιά του και μέλλουσα σύζυγο…

Posted by Teta Kampoureli on Monday, June 27, 2022

Θυμίζουμε ότι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου διατηρούσε φιλικές σχέσεις και με τον Βασίλη Γκουρούση πριν χαθούν, όπως έχει δηλώσει ο μουσικός. Μάλιστα είχε αναφερθεί και στο αμάξι που αγόρασε από εκείνον για να τον βοηθήσει.

Ο Βασίλης Γκουρούσης αποφυλακίστηκε πρόσφατα έπειτα από 14 μήνες προφυλάκισης, κατηγορούμενος για το ριφιφί θυρίδων στο Ψυχικό. Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Βασίλης Γκουρούσης αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη διευκρινίζοντας ότι δεν παίρνει διαζύγιο «προς το παρόν».

«Σκέψεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά ακόμα δεν έχουμε προχωρήσει πιο κάτω. Είναι πολλά αυτά που με κάνουν να θέλω να προχωρήσω το διαζύγιο, κάποια στιγμή θα ανοίξω το στόμα μου. Η σχέση μου με την Τέτα Καμπουρέλη είναι μια χαρά, δεν έχουμε προβλήματα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει γάμος, να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα. Μένω μόνος μου, θέλω να ξεκαθαρίσω τη σκέψη μου. Είμαι πάρα πολύ πληγωμένος από όλους και από όλα. Στη σχέση μας έχει ραγίσει το γυαλί. Δε νομίζω ότι θα μπορέσει να ξαναγυρίσει πίσω το ποτάμι.

Η σχέση μου με την κ. Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα. Από τη δική μου πλευρά εγώ δεν ήμουν καλά από το 2007 μέχρι κάποια στιγμή. Και μετά επειδή μπήκαν τα εγγόνια στη μέση, τα παιδιά, άφησα τη ζωή μου να κυλήσει. Τώρα έγινε και αυτό και ξαναγυρίσαμε πάλι πίσω» ανέφερε ο επιχειρηματίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ