Από τον γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ και της Νίκολα Πελτζ δεν θα μπορούσε να λείπει ο παππούς του γαμπρού, Τεντ Μπέκαμ. Ο 73χρονος συνοδευόταν από την σύζυγό του Χίλαρι Μέρεντιθ με την οποία παντρεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο γιος του, Ντέιβιντ Μπέκαμ μάλιστα ήταν και ο κουμπάρος τους στη λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Πρόκειται για ον δεύτερο γάμο του Τεντ Μπέκαμ. Με την μητέρα του Ντέιβιντ Μπέλακ, Σάντα χώρισε το 2000 έπειτα από 33 χρόνια γάμου.

Στο μυστήριο, εκτός από τον γιο του, το «παρών» έδωσαν η Βικτόρια Μπέκαμ και τα εγγόνια του, Ρομέο, Κρουζ και Χάρπερ Σέβεν. Ο Μπρούκλιν δεν τα κατάφερε να είναι στον γάμο του παππού του γιατί βρισκόταν τότε στην Αμερική. Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να βρεθεί ο περήφανος παππούς στη μεγάλη στιγμή του εγγονού του και μάλιστα συνοδευόμενος από την 62χρονη σύζυγό του.

Ο Τεντ Μπεκαμ ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την Χίλαρι τον Μάρτιο του 2020. Η γνωριμία τους έγινε το 2019 στο Broughton House Veteran Care Village όπου και οι δύο εργάζονταν για τους βεταράνους του στρατού.

«Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή αλλά είμαστε κατενθουσιασμένοι που σας ανακοινώνουμε τα ευχάριστα νέα του αρραβώνα μας. Να είστε ασφαλείς», είχαν ανακοινώσει από κοινού τότε.

Φωτογραφίες: Mega Agency

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ