Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος ολοκληρώνουν τις διακοπές τους και είναι έτοιμοι για την επιστροφή τους στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Μάλιστα η πρεμιέρα του Νίκου Ευαγγελάτου με το Live News στο Mega είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη 24 Αυγούστους στις 16:00. Πριν ξεκινήσουν και πάλι μια απαιτητική σεζόν, η Τατιάνα Στεφανίδου απόλαυσε το τελευταίο ηλιοβασίλεμα των διακοπών της με τη συντροφιά του συζύγου της, έχοντας απολαύσε λίγες στιγμές πριν μια βουτιά με το μπικίνι της.

Αυτό το καλοκαίρι βρήκε το ζευγάρι να κάνει ένα tour σε προορισμούς που αγαπά πολύ και φροντίζει να επισκέπτεται στις διακοπές του, όπως είναι το μικρό νησί του Ιονίου Καστός. Πρόκειται για ένα από τα πιο μικρά νησιά του Ιουνίου Πελάγους κοντά στη Λευκάδα, με εξαιρετική παρθένα ομορφιά. Μάλιστα η παρουσιάστρια του Αlpha είχε επιλέξει να ανεβάσει από εκεί μια φωτογραφία στον αφρό των κυμάτων.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε και μερικά στιγμιότυπα από την επίσκεψή τους στο μικρό καταπράσινο νησάκι αποκαλύπτοντας παράλληλα και τη συνάντηση που είχε με μερικούς από τους κατοίκους του. Επόμενος προορισμός που επέλεξε να μοιραστεί με τους followers της ήταν ο Κάλαμος. Ένα καταπράσινο νησάκι του Ιονίου απέναντι από τον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.

Το τελευταίο ηλιοβασίλεμα των διακοπών τους βρήκε την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο να φτάνουν με το σκάφος τους στην Ύδρα.

«Το τελευταίο ηλιοβασίλεμα των διακοπών, με ευγνωμοσύνη για όσα ζήσαμε και τη σκέψη σε όσα έρχονται», έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου σε ανάρτησή της από εκεί. Τις σκέψεις της Τατιάνας Στεφανίδου συνόδευε μια πόζα της πάνω στο σκάφος με μαύρο μπικίνι και φόντο το ηλιοβασίλεμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ