Μια ρετρό φωτογραφία ανέβασε η όμορφη σύζυγος του Νικόλαου Γλίξμπουργκ, Τατιάνα Μπλάτνικ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram της.

Πρόκειται για ένα τρυφερό ενσταντανέ από το πρώτο κοινό ταξίδι τους στην Ελλάδα, το 2003, επτά χρόνια πριν από τον εντυπωσιακό τους γάμο στις Σπέτσες.

Όπως σχολιάζει η 40χρονη Μπλάτνικ, «μόλις ανακάλυψα αυτήν τη φωτογραφία! Το πρώτο μας ταξίδι στην Ελλάδα μαζί. Πίσω στο 2003! Ποιος θα πίστευε τότε, ότι θα ήμουν αρκετά τυχερή ώστε να κάνω αυτήν την όμορφη χώρα το σπίτι μου. Πέρασα το Σαββατοκύριακο απολαμβάνοντας την Αθήνα και όλα όσα έχει να μου προσφέρει. Από τις παραλίες μέχρι το κέντρο της πόλης όπου χάνομαι στους δρόμους, ενώ γελάω με ατελείωτες ιστορίες και αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία όταν έκανα διακοπές εδώ στην Ελλάδα. Λατρεύω τη μαγεία που έχει αυτή η χώρα και η αγάπη μου γι ‘αυτήν μεγαλώνει καθημερινά».

Και συνεχίζει: «Αυτή τη Δευτέρα σας ενθαρρύνω να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην πόλη στην οποία ζείτε και την ομορφιά της, την οποία όλοι θεωρούμε συχνά δεδομένες. Σας εύχομαι μια υπέροχη εβδομάδα!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ