Για πρώτη φορά μετά τα σύννεφα που σκέπασαν το προηγούμενο διάστημα τη φιλική τους σχέση, ο Τάσος Ξιαρχό μοιράζεται μια φωτογραφία με την Κόνυ Μεταξά. Πρόκειται για μια φωτογραφία από το παρελθόν, συγκεκριμένα από το 2005. Στο στιγμιότυπο, ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνυ Μεταξά είναι μακιγιαρισμένοι και ποζάρουν αγκαλιασμένοι. «Χθες βράδυ βρήκα αυτή τη φωτό από το 2015. Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Ποιοι έγιναν; Και τι θα απογίνει;», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας τους ο χορογράφος.

(Instagram/tasosxiarcho)

Οι δυο τους μπορεί να ήταν καλοί φίλοι και συνεργάτες και να κέρδισαν μαζί το πρώτο J2US που παρουσίασε ο Νίκος Κοκλώνης, ωστόσο το προηγούμενο διάστημα το κλίμα ανάμεσά τους ήταν τεταμένο. Αρχικά, έγινε γνωστό ότι η Κόνυ Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό προσπάθησαν να λύσουν την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους αλλά, δεν φάνηκε να ρίχνουν γέφυρες στα θέματα που τους απομάκρυναν.

«Είναι πάντα ουδέτερη και ο τρόπος της είναι ο τρόπος της, δεν μπορώ να την κρίνω γι’ αυτό. Όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα δεν μπορείς να μιλήσεις και ξεκάθαρα. Όταν μιλάει η ζήλια, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όταν συναντηθήκαμε κατάλαβα τον λόγο που δεν με θέλει στη ζωή της. Ο λόγος της για μένα είναι γελοίος και όλα τελειώνουν εκεί. Αυτά που κοροϊδεύουμε στο δημοτικό συνέβησαν εκείνη την ημέρα και κατάλαβα ότι η ζήλια ανάμεσα στις γυναίκες μπορεί να είναι κάτι πολύ κακό. Πλέον δεν την νιώθω φίλη μου. Πολλές φορές οι σχέσεις των ανθρώπων ξεκινούν με ένταση και καταλήγουν στο τίποτα και της είχα πει ότι κάποια μέρα δεν θα μιλάμε καν», είχε δηλώσει ο Τάσος Ξιαρχό στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τον Δεκέμβρη.

«Βρεθήκαμε, μιλήσαμε, χειροτέρεψαν τα πράγματα και το αφήσαμε. Το συμβάν δεν είναι τίποτα, απλά στεναχωρήθηκα και το αφήσαμε εντελώς. Τα ειρωνικά βλέμματα δεν βοηθάνε. Περίμενα να τα βρούμε στην κουβέντα μας και μόνο δεν τα βρήκαμε. Όλα ήταν ανάποδα, οπότε το αφήνω εδώ. Πλέον δεν με νοιάζει καθόλου», είχε αναφέρει ο Τάσος Ξιαρχό στο Happy Day.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ