Ο Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» και στον Νίκο Μουτσινά. Ο κριτής του GNTM μίλησε για την απόφασή του να συμμετέχει στο reality αλλά και για τη ζωή του στο Παρίσι.

«Για εμένα το GNTM ήρθε σε μια κομβική στιγμή της ζωής μου, γιατί όταν ήμουν πολύ πιο μικρός ήμουν αδαής και το έβλεπα πιο χαλαρά, τώρα ήταν διαφορετικά γιατί επειδή ζω πολλά χρόνια στο Παρίσι έπρεπε να δούμε πως θα το κάνω και πως θα έρχομαι. Μένω 7 χρόνια και διδάσκω σε πανεπιστήμια. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα γιατί ήταν το όνειρό μου».

«Έφυγα από την Ελλάδα το 2011, έπρεπε να πάρω μια απόφαση και την πήρα. Είμαι πολύ άνετος τώρα που ζω στο εξωτερικό, μου πάει το Παρίσι πολύ, είναι μια πόλη που σου δίνονται άπειρες ευκαιρίες» είπε ο Τάσος Σοφρωνίου.

«Για μένα είναι μια υπέροχη εμπειρία. 22 Νοεμβρίου γυρνάω σπίτι μου, μετά έρχομαι να κάνω το live του τελικού και μετά ξαναγυρνάω στο σπίτι μου. Ήταν ένα υπέροχο break από την πραγματικότητα του εξωτερικού, δουλεύοντας με ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ, σε μια νέα Ελλάδα, κάνοντας τα πράγματα πιο σύγχρονα».

Για το αν το φετινό reality ανέφερε: «Στην επιτροπή του GNTM βρίσκονται 3 διαφορετικοί άνθρωποι, αυτοδημιούργητοι, τα κορίτσια είναι εξαιρετικά γι’ αυτό και δεν πλακώνονται. Κανένα δεν βγήκε να παραπονεθεί γιατί τις αγαπάμε πραγματικά. Είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, το οποίο δίνει μια έξτρα δόση μιας πραγματικότητας η οποία είναι λίγο πιο τηλεοπτική». Ακόμα, ο Τάσος Σοφρωνίου εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να κάνει πολιτική εκπομπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ