Τον Τάσο Νούσια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του, τη συνεργασία με τη σύντροφο της ζωής του, Μαρλίν Καμίνσκι, και τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός πρωταθλητισμού.

«Είμαι ανήσυχος άνθρωπος»

«Τελειώνοντας το λύκειο, είχα στο μυαλό μου τρεις κατευθύνσεις για να επιλέξω, τη γυμναστική ακαδημία λόγω πρωταθλητισμού, τη μηχανολογία και την υποκριτική. Ένας τραυματισμός στην επιγονατίδα με άφησε για πολύ καιρό εκτός, ενώ θα κατεβαίναμε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο», είπε αρχικά ο Τάσος Νούσιας και συνέχισε:

«Είμαι άνθρωπος ανήσυχος, τα νιάτα μου υπήρξαν και άγρια και ήρεμα».

Τι είπε για την υποκριτική και τη συνεργασία με τη σύντροφό του;

«Στην υποκριτική μπορεί να σε πιέζει η τριβή με έναν ρόλο που δεν μπορείς να ερμηνεύσεις, η σχέση με τους ανθρώπους ή ένα μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα».

Ο Τάσος Νούσιας πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η θάλασσα και ο γέρος», που βασίζεται στο έργο του Έρνεστ Χέμινγουεϊ, σε διασκευή και σκηνοθεσία της συντρόφου του, Μαρλίν Καμίνσκι.

Ο Τάσος Νούσιας με τη Μαρλίν Καμίνσκι-NDP/Θωμάς Δασκαλάκης

«Όταν δουλεύεις με τη σύντροφο της ζωής σου, οφείλεις να το διαχωρίσεις, δεν πρέπει να μεταφέρεται το σπίτι στη δουλειά και η δουλειά στο σπίτι. Έχει έναν βαθμό δυσκολίας, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις.

Όταν δουλεύεις με τον άνθρωπό σου αποκτάς μια εμπειρία στο πώς να διαχειριστείς τα πράγματα. Θα πρέπει να βρεις αυτόν τον κοινό κώδικα με τη σύντροφό σου, αλλιώς δε θα μπορέσεις να συνεχίσεις.

Εμείς μέχρι στιγμής κρατάμε μια καλή ισορροπία. Η ζωή έχει να κάνει με τον άνθρωπο και όχι με την ιδιότητα, η δική μας δουλειά κουβαλάει μεγαλύτερη ευαισθησία και μικρότερες ανοχές, είναι πιο ευμετάβλητη συναισθηματικά».

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Νούσιας: «Δεν είμαι σκληρός με τα παιδιά μου. Μπορεί να φωνάξω, να μου γυρίσει το μάτι…»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ