Η Τάνια Τσανακλίδου μίλησε για όλα στην εκπομπή «Στούντιο 4», αλλά και στον ρόλο που παίζει ο έρωτας και η αγάπη στη ζωή της. Όπως λέει στην αγάπη παραδίνεται άνευ όρων, ενώ για τον έρωτα έχει υπάρξει και «κατινάρα».

Αποκάλυψε αστειευόμενη ότι έχει γίνει ρεζίλι για έρωτα πηγαίνοντας σε καφετζήδες, έχοντας υπάρξει και ”κατινάρα”: «Έχω κάνει και εγώ σαχλαμάρες. Παραδίνομαι άνευ όρων στην αγάπη. Όταν ήμουν στο γυμνάσιο είχα μια φίλη που πήγαινε σε καφετζού. Μετά “τα λούστηκα” και εγώ. Το θεώρησα σαν ένα είδος ψυχοθεραπείας. Να ξεκουράζουμε την ψυχή μας. Τα βάσανά μας δεν λύνονται με αυτό τον τρόπο. Λύνονται με μια κατευθείαν αντιμετώπιση και αν νιώθεις ότι παραπαίεις με τη συμβολή επιστήμονα. Έχω γίνει ρεζίλι στα μάτια μου και δεν το μετανιώνω. Έχω υπάρξει και κατινάρα και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου».

Επιπλέον, η Τάνια Τσανακλίδου αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, αλλά και στο γεγονός ότι δεν ζητάει βοήθεια όταν τη χρειάζεται. «Με τα αδέλφια μου συναντήθηκα από τα 7 μου και μετά. Οι γονείς μου επειδή ήμουν πολύ κοινωνικό παιδί θεωρούσαν ότι πολύ εύκολα θα επιβιώσω και ήμουνα μία με τον θείο Λεωνίδα, μία με τη γιαγιά τη Σουλτάνα. Μετά τα 7 δεν άντεχα ήθελα την οικογένεια μου» ενώ συμπλήρωσε: «Μια από τις ”αναπηρίες” που έχω είναι ότι δεν ζητάω βοήθεια».

Για την επαφή με το θέατρο δήλωσε: «Από πολύ μικρή ήρθα σε επαφή με το θέατρο. Τα άλλα παιδιά έπαιζαν στην αλάνα και εγώ ήθελα να πηγαίνω στο θέατρο. Πέρναγα καταπληκτικά. Ήταν ένας άλλος κόσμος, που μου άνοιξε πάρα πολλούς ορίζοντες. Ο κόσμος της ομορφιάς και της τέχνης είναι ένας κόσμος που αν έλειπε από τη ζωή θα σερνόμασταν ακόμη σε μια κτηνώδη κατάσταση. Έπαιζα θέατρο πριν μάθω τι είναι. Από πολύ μικρή είχα ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Ο πιο οικείος χώρος για μένα είναι η σκηνή, όχι το σπίτι μου. Όταν αδειάζει η σκηνή νιώθω απόλυτα ευτυχισμένη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ