Στη βραδιά για τις Μέλιsses βρέθηκε η Τάνια Μπρεάζου την Τετάρτη. Η νεαρή τραγουδίστρια δεν διστάζει να τολμά και να δοκιμάζει ολοένα και νέα πράγματα και αποκάλυψε στο Happy Day ότι έχει τύχει να της σχολιάσουν ότι μοιάζει με την Τάμτα. «Πολλές φορές μου λένε ότι μοιάζω με την Τάμτα και αυτό είναι πολύ τιμητικό για μένα. Μια φορά με είχαν κάνει κόρη της. Είχε έρθει σε μια πρόβα και είμαι σε μια φάση WOW…Πολύ χαριτωμένα το πήρε. Την Τάμτα τη βλέπω σαν μεγάλη μου αδελφή, σαν μαμά μου, τη λατρεύω», είπε η Τάνια Μπρεάζου .

Οι Μέλιsses γιόρτασαν τις πολυπλατινένιες, πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες τους το βράδυ της Τετάρτης. Παρόντες ήταν καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς με τις Μέλιsses. To συγκρότημα μαζί με τον frontman Χρήστο Μάστορα, παρέλαβαν από τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, τις πλακέτες για τις ψηφιακές πωλήσεις των επιτυχιών τους.

Οι Μέλιsses και ο Χρήστος Μάστορας μετρούν 12 τετραπλά πλατινένια, πλατινένια και χρυσά digital singles, καθώς και 2 χρυσά albums, έχοντας περισσότερα από 100 εκατομμύρια streams. Στη λαμπερή βραδιά, που έγινε στο «Έναστρον», όπου εμφανίζονται αυτή τη σεζόν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και παρουσίασε η Δανάη Μπάρκα, βραβεύτηκαν και οι συντελεστές των τραγουδιών και οι συνεργάτες που συνέβαλαν σ’ αυτές τις μεγάλες επιτυχίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ