Στην Αμερική ταξίδεψε η Τάμτα με τον Πάρι Κασιδόκωστα και η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από φωτογραφίες.

Γράφοντας στη λεζάντα «Μια φορά κι έναν καιρό στην Αμερική», η Τάμτα απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για το πότε πραγματοποίησε το υπερατλαντικό ταξίδι με τον αγαπημένο της, ωστόσο σε ένα από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε φαίνεται ένα πάσο εισόδου από το J.P. Morgan Club με ημερομηνία 12.04.22.

Μεταξύ άλλων η Τάμτα δημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της Πάρι Κασιδόκωστα από κάποιον αγώνα NBA που παρακολούθησαν.

Οι φωτογραφίες από το εντυπωσιακό look της κατά την παραμονή της στην Αμερική δεν έλειψαν με τους διαδικτυακούς της φίλους να εκθειάζουν για ακόμα μια φορά την εμφάνισή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας παρόλο που είναι αρκετά χρόνια ζευγάρι αποφεύγουν να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στα Social Media. Σε μια από τις σπάνιες αναφορές στη σχέση τους η Τάμτα δήλωσε στην εκπομπή The 2night show: «Δεν έχω καθόλου στα σχέδια μου να ξανακάνω οικογένεια. Είναι σαν να έχω οικογένεια, επτά χρόνια μαζί είμαστε. Δεν κάνουμε απαραίτητα αυτές τις κουβέντες με τον σύντροφο μου και δεν κανονίζω τίποτα. Είμαι πάρα πολύ καλά και βλέπουμε. Είμαι σε αυτή τη φάση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ