Η Ταμίλα Κουλίεβα έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα αφού πάντα συμμετέχει σε σειρές, ταινίες και παραστάσεις πρώτης γραμμής. Καταφέρνει όμως πάντα να ξεκλέψει χρόνο για να τον αφιερώσει στον εαυτό της. Ο φωτογραφικός φακός τη συνάντησε πρόσφατα στη Βουλιαγμένη όπου έκανε τις πρώτες της βουτιές για φέτος.

«Μια ημέρα ξύπνησα και όλα ήταν διαφορετικά. Ήταν τότε που έκανα την πρώτη μου σειρά “Η ζωή που δεν έζησα”. Βγήκε η σειρά και με σταματούσαν παντού. Στον δρόμο, στο σούπερ μάρκετ. Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη γιατί δεν έγινε ομαλά. Κλήθηκα λοιπόν να διαχειριστώ μέσα μου όλο αυτό που συνέβαινε. Πιστεύω ότι η επιτυχία είναι πολλές φορές πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμη απ’ ό,τι μια αποτυχία», δήλωσε η Ταμίλα Κουλίεβα σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!.

Στην ίδια συνέντευξη εξομολογήθηκε πως έμαθε ουσιαστικά τα ελληνικά μεγαλώνοντας τον γιο της, ενώ διηγείται μερικά αστεία περιστατικά από την επικοινωνία που είχε τον πρώτο καιρό με την πεθερά της. «Επικοινωνούσαμε φανταστικά. “Όλα καλά;” ρωτούσε η μια, “καλά” απαντούσε η άλλη. (Γελάει.) Εν τω μεταξύ, επειδή το αλφάβητο είναι κυριλλικό μπορούσα να διαβάσω κάποιες επιγραφές, όπως, για παράδειγμα “φαρμακείο”. Έλεγε λοιπόν η πεθερά μου: “Α, ξέρει ελληνικά! Μια χαρά”. Πρόκειται για μια απίθανη γυναίκα με πολύ χιούμορ».

Φωτογραφίες: NDP