Ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατάφερε να φτάσει μέχρι το στούντιο του Alpha και να συμμετέχει στην τηλεοπτική παρέα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος του κατά τη διάρκεια της επιστροφής του στο σπίτι. Ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε το λάθος, όπως αργότερα διαπίστωσε, να πάρει το μικρό αυτοκίνητο και αποκλείστηκε από τα χιόνια που έχουν καλύψει το οδικό δίκτυο.

Για λίγη ώρα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ακινητοποιήθηκε με το αυτοκίνητό του κάτω από μια γέφυρα. Την ίδια στιγμή περιέγραφε την κατάσταση που επικρατούσε δείχνοντάς μας εικόνες, από οδηγούς που είχαν επίσης παγιδευτεί με τα αυτοκίνητά τους. Ένα εκχιονιστικό που περνούσε διευκόλυνε την κατάσταση για εκείνον. Ο πρώην παίκτης του Survivor το ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του καταφέρνοντας να προχωρήσει και να συνεχίσει τον δρόμο του.

Ο ίδιος καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς του δεν σταμάτησε να μοιράζεται βίντεο μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Ενημέρωνε συνεχώς τους followers του για τα όσα περνούσε. Για καλή του τύχη το αυτοκίνητο είχε αρκετή βενζίνη και έτσι, ακόμα κι αν παρέμενε ακινητοποιημένος για ώρα θα μπορούσε να ζεσταθεί.

Πριν λίγες ημέρες, ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε μιλήσει στο ΟΚ! για το Survivor και είχε αναφερθεί στις δύσκολες συνθήκες στις οποίες κλήθηκε να προσαρμοστεί εκεί. «Ναι, αλλά δεν θα ήθελα να πω ποιοι επικοινώνησαν. Το μόνο που τους είπα ήταν να είναι ο εαυτός τους, να απολαύσουν τη νέα εμπειρία που ξεκινά και απλά να το διασκεδάσουν γιατί είναι ένα παιχνίδι. Το Survivor με έκανε να ανακαλύψω νέες πτυχές του εαυτού μου. Ήμουν ένα παιδί καλομαθημένο και πίστευα πως εκεί θα αναμετρηθώ με τον εαυτό μου, όπως και έγινε. Είχαμε άλλωστε και πολλές ώρες μοναξιάς και μέσα από τα αγωνίσματα και τη συνύπαρξη ανακάλυψα ότι μπορώ να κάνω πράγματα τα οποία δεν είχα φανταστεί. Διαπίστωσα πως ο άνθρωπος είναι τελικά προσαρμοστικό ον. Και μπορεί να αντεπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες. Δεν σας κρύβω ότι ένιωσα κυριολεκτικά άστεγος – χωρίς στέγη, φαγητό, χρήματα και, φυσικά, χωρίς επικοινωνία», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ