Ο Τάιλερ Μακμπέθ έδωσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια που υπερψηφίστηκε.

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη ανέφερε σχετικά με το νομοσχέδιο ότι: «Είναι ένα εξαιρετικό βήμα, στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα. Βεβαίως υπάρχει ακόμα έδαφος που πρέπει να καλυφθεί. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό για, παράδειγμα για τα δικαιώματα των τρανς. Αλλά σχετικά με την πρόοδο με την έννοια της ισότητας θεωρώ ότι είναι εξαιρετική ευκαιρία».

Για το ενδεχόμενου ενός γάμου στην Ελλάδα ανέφερε: «Σχετικά με το σενάριο να παντρευτούμε το καλοκαίρι η απάντηση είναι “ναι”, το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

Δεν θα ήθελα να απαντήσω στις φήμες. Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία, για τον Στέφανο αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια. Τουλάχιστον.

Αυτό που με ευχαριστεί ειλικρινά είναι να περνάω χρόνο με την οικογένεια. Η ζωή μας και η ζωή μου έχει επηρεαστεί ποικιλοτρόπως. Θα έλεγα ότι το κυριότερο είναι η έλλειψη της ιδιωτικότητας. Το να γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο εν μία νυκτί είναι μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σου. Παρόλα αυτά ζεις την εμπειρία του να μπορείς υπηρετείς το σύνολο και να κάνεις πράγματα για την κοινωνία, για την Ελλάδα, για να καταστούν θετικές αλλαγές».

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Σε μπαρ στο Κολωνάκι μετά το τέλος του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ