Με ένα άκρως χριστουγεννιάτικο event έδωσε η Sephora το έναυσμα για το επίσημο countdown για την ομορφότερη εποχή του χρόνου. Celebrities, influencers και εκπρόσωποι των Media έδωσαν «ραντεβού» την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο The K Project, προκειμένου να ανακαλύψουμε όλα τα νέα beauty λανσαρίσματα αγαπημένων brands. To οkmag ήταν εκεί.

Με τον ονειρικό τίτλο Believe In Your Wish που μας εμπνέει να γιορτάσουμε την ατέρμονη δύναμη των Χριστουγεννιάτικων ευχών, η Sephora μάς καλωσόρισε στον χώρο με ένα εντυπωσιακό wish tree που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της υποστήριξης του έργου του φιλανθρωπικού οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Μάλιστα, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να γράψουν τις δικές τους ευχές στολίζοντας το δέντρο και βάζοντας τη δική τους πινελιά.

Με το μπλε της νύχτας και το χρυσό των αστεριών να κυριαρχούν στη χρωματική παλέτα της εκδήλωσης, αλλά και υπό τον ήχο Χριστουγεννιάτικων μελωδιών, οι καλεσμένοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία για ένα exclusive sneak peek στα brands του beauty shopping προορισμού.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Sephora κατορθώνει σε κάθε PR event της να μετατρέπεται στο talk-of-the-town happening, συγκεντρώνοντας τα σπουδαιότερα ονόματα από το χώρο των media, των social media αλλά και των beauty experts, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι έχει εδραιωθεί στην καρδιά του κοινού. Το σημερινό PR event μας έδωσε την πιο υπέροχη αφορμή να παρουσιάσουμε τα νέα λανσαρίσματα των πιο αγαπητών exclusive brands με τα οποία συνεργαζόμαστε, μετατρέποντας τη Sephora στον απόλυτο προορισμό για beauty xmas shopping», δήλωσε η Μαρίλια Τόμπρα, country director της εταιρίας. «Η συνεργασία μας με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για ακόμα μία χρονιά μας γεμίζει περηφάνια και ελπίζουμε να συνεχιστεί και στο μέλλον», ολοκλήρωσε.

Δείτε τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ