Η διαμάχη ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Acun Medya δεν έχει τέλος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» η πρώην παίκτρια του Survivor All Star προχώρησε σε δεύτερο εξώδικο στη γνωστή εταιρεία παραγωγής.

Η δικηγόρος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Βάσια Καπερνάρου, μιλώντας στην εκπομπή αποκάλυψε πως δεν έχει πληρωθεί από την παραγωγή για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχει επιδοθεί από την Παρασκευή το εξώδικο αυτό και ο λόγος είναι ότι δεν έχει λάβει ακόμα την αμοιβή της από τη συμμετοχή της στο Survivor κατά πλήρη παράβαση των σχετικών άρθρων της σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ του παραγωγού κι εκείνης.

Υπάρχει άρθρο στη σύμβαση, το οποίο αναφέρει ότι όλοι οι παίκτες μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησής τους με οποιονδήποτε τρόπο, πρέπει να λάβουν την αμοιβή τους 30 μέρες μετά», δήλωσε η δικηγόρος Βάσια Καπερνάρου.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ατζούν Ιλιτζαλί παραδέχτηκε ότι δεν εντοπίστηκε επικοινωνία των κοριτσιών αλλά έφαγαν και προσπάθησαν να στείλουν χρήματα μέσω κινητού τηλεφωνού για το φαγητό τους.

Η Ασημίνα δήλωσε σχετικά: «Είμαι καλά. Γελάω. Ξαφνικά γελάω. Δικαιώθηκα. Η Τσολάκη ξέρει, θα τα πει όλα. Της είχα πει ότι κάποια στιγμή θα ειπωθούν αυτά που πρέπει και θα δικαιωθώ και αυτό έγινε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το μόνο που έγινε είναι ότι ο ίδιος ο εργοδότης μου βγήκε και είπε την αλήθεια. Η ελληνική παραγωγή τι κάνει είναι το θέμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ