Μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ποζάρει η οικογένεια Σπανούλη θέλοντας να στείλει τις ευχές της για τη νέα χρονιά. Η Ολυμπία Χοψονίδου μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη και τα έξι παιδιά τους έβγαλαν την πιο «κλασική φωτογραφία της χρονιάς», όπως τη χαρακτήρισε η ίδια.

Σε αυτήν τα 6 παιδιά της οικογένειας έχουν επιλέξει ασορτί σύνολα δείχνοντας μια αγάπη στο κόκκινο καρό. Στη λεζάντα που τη συνοδεύει, η Ολυμπία Χοψονίδου έγραψε: «Η κλασική φωτογραφία της χρονιάς η οποία θα διακοσμεί την οθόνη του κινητού μου μέχρι το καλοκαίρι!»

Με αυτή τη φωτογραφία η οικογένεια Σπανούλη έστειλε τις ευχές της. «Εις υγείαν της επομένης φωτογραφίας!
Καλή Χρονιά με Υγεία!»

Ταιριαστά είχαν ντυθεί και στην περσινή τους φωτογραφία.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο μπάσκετ και πλέον περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Ο γνωστός στο αθλητικό κοινό ως «Kill Bill» καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» και μιλώντας για την καριέρα του αλλά και την οικογένειά του εξομολογήθηκε: «Εγώ έκανα την αγάπη μου και ταξίδευα με την ομάδα. Η Ολυμπία όμως ήταν συνέχεια μέσα στο σπίτι να μεγαλώσει τα παιδιά και να τα διαβάσει. Μια καταπληκτική μητέρα. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της κι είναι πολύ δύσκολο για μια τόσο νεαρή γυναίκα. Τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου. Θυσίασε τη ζωή της και τα καλύτερα χρόνια της κι αυτό εγώ το εκτιμώ πάρα πολύ. Θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ