Κάθε διαθέσιμο μέσο χρησιμοποιούν οι πυροσβέστες στην προσπάθειά τους να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε από χθες στη Βαρυμπόμπη και συνεχίζει να καίει μέχρι και σήμερα τα πάντα στο πέρασμά της.

Η μάχη που δίνουν οι πυροσβέστες με τις φλόγες είναι συγκλονιστική, ενώ τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο-ντοκουμέντο μέσα από πυροσβεστικό όχημα, που προκαλεί ανατριχίλα.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, που είναι λάτρης των social media, δημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Βλέπουν την κόλαση και φωνάζουν «Μια χαρά είμαστε. Περνάς.». Μόνο αυτοί. Οι πυροσβέστες. Και όσοι μέχρι τώρα καίγονται για όλα αυτά που εμείς θρηνούμε από την δροσιά του σπιτιού μας. Όχι γιατί κάποιοι δεν θέλουμε να το κάνουμε. Αλλά γιατί προς το παρόν είμαστε ανήμποροι να το κάνουμε. Όμως αύριο? Θα κάνεις κάτι να βοηθήσεις Κατερίνα? (πρώτα ρωτάω τον καθρέφτη μου για να ξέρω αν δεν κάνω κάτι ποιον θα φτύσω.)», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ