Ο θάνατος του Βασίλη Καρρά στα 70 του χρόνια έπειτα από μάχη με τον καρκίνο έχει βυθίσει σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Στην μακρόχρονη πορεία του στον χώρο της μουσικής ο Βασίλης Καρράς συνεργάστηκε με πολλούς τραγουδιστές και υποστήριξε πολλούς συναδέλφους του.

Η Λίτσα Γιαγκούση συνεργάστηκε με τον Βασίλη Καρρά το 1995-1996 και συγκινημένη μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την απώλειά του.Συνάδελφοί του, που μοιράστηκαν μαζί του τις μουσικές πίστες, μιλούν για έναν άνθρωπο επαγγελματία, δοτικό και χαμογελαστό.

«Μου ήταν πάρα πολύ αγαπητός, συλλυπητήρια στην οικογένεια. Συνεργαστήκαμε το ’95 – ’96 στον Απόλλωνα, μαζί με τον Λευτέρη τον Πανταζή, και ήταν τότε και η δεύτερη εμφάνιση στην Αθήνα της Νατάσας στο ξεκίνημά της. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία. Αυτό που θυμάμαι ήταν έναν καλοσυνάτο άνθρωπο, πολύ ευγενικό, σεβόταν πάρα πολύ τους ανθρώπους ανεξαρτήτως της θέσης τους. Τον θυμάμαι συνέχεια να χαμογελάει.

Θυμάμαι κάναμε ένα ντουέτο και με υποδεχόταν κάθε βράδυ στην σκηνή με χειροφίλημα και με χαμόγελο και μετά με αγκάλιαζε. Ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος γενναιόδωρος, δοτικός, ένας τραγουδιστής που αν έλειπε από τη μουσική βιομηχανία, θα έλειπε. Και αυτό δεν μπορείς να το πεις για πολλούς. Θα είναι πάντα κοντά μας γιατί πάντα θα τον τραγουδάμε», είπε η Λίτσα Γιαγκούση.

Διαβάστε επίσης: Οι παρουσίες στην εξόδιο ακολουθία του Βασίλη Καρρά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ