Δύσκολο είναι το τελευταίο διάστημα για τη Μέγκι Ντρίο. Στις αρχές Δεκέμβρη, η πρώην παίκτρια του GNTM έχασε τη μητέρα της από κορονοϊό. Όπως είχε εξηγήσει λίγες ημέρες μετά την απώλειά του αγαπημένου της προσώπου, η μητέρα της δεν μπορούσε να εμβολιαστεί λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Η απώλειά της τής κόστισε πολύ.’Ενα μήνα μετά, η Μέγκι Ντρίο δημοσίευσε μαύρη εικόνα στο Instagram της. Το μοντέλο θέλησε να μοιραστεί κάποια λόγια από καρδιάς για τη μητέρα της και τις εβδομάδες που έχουν κυλήσει χωρίς εκείνη.

«Μαύρη η εικόνα μου αυτή, όπως μαύρες όλες αυτές οι εβδομάδες χωρίς εσένα,. Δύσκολες, γιατί μου λείπεις. Ένας μήνας χωρίς εσένα, μαμά. Πόσο δύσκολο. Και αναρωτιέμαι πάντα γιατί σε εμένα; Όμως η ζωή δεν σε ρωτάει πότε, που, πως και πότε. Πόσο χαίρομαι που με μεγάλωσες σωστά και που συνεχίζω να σε κάνω περήφανη και εκεί ψηλά. Σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε όλα είναι επικίνδυνα. Δεν ξέρουμε πως και τι θα μας ξημερώσει. Όμως ένα πράγμα το ξέρω σίγουρα, ότι θα σε αγαπάω για πάντα!»

«Είχε μυασθένεια Gravis που δεν της επέτρεπε να κάνει το εμβόλιο. Ήταν επίφοβο. Είχε 8 μέρες διασωληνωμένη, έδινε μία μάχη πολύ δυνατή. Είχαμε την ελπίδα ότι δεν θα φύγει. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου», είχε εξομολογηθεί σε δηλώσεις της στο «Πρωινό» η Μέγκι Ντρίο. Θυμίζουμε ότι η 64χρονη μητέρας της υπέκυψε στον κορονοϊό, ενώ νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Η φωτογραφία που είχε μοιραστεί η Μέγκι Ντρίο με τη μητέρα της, όταν γνωστοποίησε την απώλειά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ