Με τον δικό της τρόπο αποχαιρετά ένα αγαπημένο της πρόσωπο και συγκινεί η Μαρίνα Ασλάνογλου, Η γνωστή ηθοποιός είπε το τελευταίο αντίο στη γιαγιά της που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 103ων χρόνων. Η ίδια ανέφερε πως η γιαγιά Ειρήνη ήταν η αδυναμία και το στήριγμα όλης της οικογένειάς και η είδηση του θανάτου της προκάλεσε θλίψη σε όλους.

«Καλό ταξίδι γιαγιάκα… Η γιαγιά μου, η Ειρήνη Καρακωνσταντάκη το γένος Χατζηδάκη ή αλλιώς η “Περράκαινα”, έφυγε σε ηλικία 103 ετών αφήνοντας πίσω 5 κόρες, 9 εγγόνια και 12 δισέγγονα. Ποτέ δεν παραπονέθηκε, ποτέ δεν αγχώθηκε, ποτέ δεν ενόχλησε και δεν πίκρανε κανέναν. Μόνο αγάπη έδινε και έπαιρνε. Έφυγε γεμάτη και ευτυχισμένη. Έτσι θα σε θυμάμαι, γνήσια Κρητικιά και αρχόντισσα. Οι ευχές σου θα με συντροφεύουν πάντα…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Ασλάνογλου στην ανάρτησή της.

Η ίδια δημοσίευσε και μια φωτογραφία αγκαλιά με την γιαγιά της, που την αγαπούσε πολύ.

Συγκινεί με την ανάρτηση για την απώλεια της γιαγιάς της η Μαρίνα Ασλάνογλου:

Πριν από λίγο καιρό η Μαρίνα Ασλάνογλου είχε μιλήσει ανοιχτά και για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε δεχθεί στο θέατρο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ANT1 η Μαρίνα Ασλάνογλου είχε αποκαλύψει: «Μου αποσπούσε την προσοχή συνέχεια. Ήμουν πιο μικρή τότε και νιώθεις ότι κάποια πράγματα είναι φυσιολογικά και ότι έτσι είναι στον χώρο μας αλλά δεν είναι έτσι. Δεν είναι φυσιολογικό να έχεις υποστεί αυτό το bullying αυτή την ψυχολογική πίεση πάνω στη σκηνή την ώρα που εσύ ως ηθοποιός ερμηνεύεις και είσαι εκτεθειμένος, να υπάρχει ένας άνθρωπος που μπαίνει μέσα στην ψυχή σου και προσπαθεί να σε αποσυντονίσει, να σε στεναχωρήσει, να σε πληγώσει.

Εγώ έφευγα μαύρη από το θέατρο. Έκλαιγα. Το αντιμετώπισε μόνη μου, το διαχειρίστηκα. Έμεινα στη δουλειά. Έδωσα αρκετές ευκαιρίες για να δω αν αυτό ήταν όντως τυχαίο περιστατικό ή γίνεται επί τούτου. Όταν κατάλαβα ότι γίνεται επί τούτου… Δε μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Μπορεί να περνούσε μια φάση ο άνθρωπος εκείνη την περίοδο. Ένιωθε ανταγωνισμό με μένα παρόλο που ήταν άντρας; Δεν ξέρω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ