Μπορεί τις τελευταίες μέρες να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τις εκρήξεις και τους τσακωμούς με τους συμπαίκτες του στο Survivor, η αλήθεια είναι όμως ότι ο Βαλάντης ήξερε από παλιά να τραβά πάνω του τα φλας. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει κάνει στο παρελθόν αρκετές εκκεντρικές δηλώσεις, έχει πρωταγωνιστήσει σε «κόντρες» και φυσικά έχει μιλήσει ανοιχτά για όλα. Έτσι, είχε γίνει και πριν από λίγα χρόνια (το 2015), όταν είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό ΟΚ! με την πρώην σύντροφό του και μητέρα της κόρης του, Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Ο Βαλάντης με απόλυτη ειλικρίνεια είχε δηλώσει ότι ο έρωτας έχει ημερομηνία λήξης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι με την τρίτη σύντροφό του σκέπτονται να μη μείνουν άλλο μαζί!

Βαλάντη, φανταζόσουν στα 39 σου χρόνια ότι θα ήσουν πατέρας τριών παιδιών;

Βαλάντης: Ήθελα από μικρός να κάνω οικογένεια. Αυτό που σίγουρα δεν φανταζόμουν ήταν ότι θα αποκτούσα τρία παιδιά, με τρεις διαφορετικές γυναίκες. Αλλά κι αυτό ίσως να έγινε επειδή αναζητώ την τέλεια οικογένεια!

Χρεώνεις στον εαυτό σου ως αποτυχία το ότι δεν έμεινες με την πρώτη σου σύντροφο, την Έλενα Γκρέκου;

Βαλάντης: Όχι. Όταν βλέπεις ότι με έναν άνθρωπο δεν κολλάς είναι προτιμότερο να χωρίσεις από το να μεταφέρεις την ένταση που έχεις με την σύντροφό σου στο παιδί σου. Όταν ερωτευόμαστε, συχνά παραβλέπουμε ελαττώματα του ανθρώπου μας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν! Όταν όμως περάσει το πρώτο πάθος, κάποια πράγματα που σε ενοχλούσαν και πιθανότητα δεν τα έλεγες, ακριβώς επειδή ήσουν ερωτευμένος, θα βγουν στην επιφάνεια και μοιραία θα υπάρξουν προστριβές. Από το να ζει λοιπόν το παιδί σε μία οικογένεια που έχει προβλήματα, δεν είναι καλύτερο να μεγαλώνει με δύο γονείς που μπορεί να μένουν χωριστά, αλλά έχουν μία ισορροπημένη σχέση;

Πιστεύεις ότι ο έρωτας έχει ημερομηνία λήξης;

Βαλάντης: Ναι το πιστεύω. Είναι εξαιρέσεις οι περιπτώσεις που ο έρωτας κρατάει μία ζωή! Συνήθως δεν διαρκεί περισσότερο από ένα, ενάμισι χρόνο.

Με την Δήμητρα είστε μαζί τέσσερα χρόνια. Έχει χαθεί το ερωτικό στοιχείο από τη σχέση σας;

Βαλάντης: Ο έρωτας έχει μετατραπεί σε νοιάξιμο, σε αγάπη, στην ανάγκη να στηρίξει και να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ερωτευμένος.

Δήμητρα: Για μένα στην αρχή μία σχέσης, υπάρχει ενθουσιασμός, στην συνέχεια έρωτας, ο οποίος εξελίσσεται σε αγάπη. Αλλά ακόμα και όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, δεν μπορεί να μην υπάρχει ερωτισμός. Αυτά είναι αλληλένδετα. Αγάπη και έρωτας πάνε μαζί!

Έχετε αποφασίσει να χωρίσετε;

Βαλάντης: Αυτό που πρότεινα εγώ είναι να μένουμε μαζί, αλλά αν στην πορεία, κάποιος από τους δύο νιώσει την ανάγκη να ξαναφτιάξει τη ζωή του, θα είναι σεβαστό και αποδεκτό και από τους δύο.

Δήμητρα: Εμένα δεν με βρήκε σύμφωνη αυτή η πρόταση, γιατί δεν θα μπορούσα να συμβιώνω με έναν άνθρωπο, από τη στιγμή που έχω ακόμα αισθήματα για εκείνον. Σε όλες τις σχέσεις κάποιος είναι πιο ερωτευμένος από τον άλλον. Στη δική μας σχέση εγώ ήμουν πιο ερωτευμένη από τον Βαλάντη. Από τη στιγμή λοιπόν που έχω ακόμα ερωτικά αισθήματα για τον εκείνον και δεν τον βλέπω μόνο ως πατέρα του παιδιού μου, θεωρώ ότι αυτό το μοντέλο σχέσης δεν θα ευδοκιμήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ