Ο δικηγόρος της φίλης της Super Κικής, Μιχάλης Τριαντάφυλλος, μίλησε στην εκπομπή T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου για τα όσα συνέβησαν τη μέρα που οδηγήθηκαν στο τμήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία τους ενώπιον του ανακριτή.

«Υπάρχουν τρεις ποινικές διώξεις εναντίον του πρώην συντρόφου της εντολέως μου για ενδοοικογενειακή και σωματική βία και εξύβριση. Το ένα περιστατικό έγινε εντός του καταστήματος που διατηρούν και τα άλλα δύο εντός της οικείας τους. Τα δύο δικάζονται μέσα στον μήνα Μάρτιο εναντίον του συντρόφου της εντολέως μου.

Υπάρχει ένας περιοριστικός όρος που απαγορεύει στον άνθρωπο αυτόν να την πλησιάζει, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Οπότε παραβίασε αυτόν τον όρο. Οι κατηγορίες για ξυλοδαρμό και ληστεία όσον αφορά την εντολέα μου είναι πλήρως αναληθής.

Ο πρώην σύντροφος της σε κατάσταση μέθης εισέβαλε στο σπίτι της εντολέως μου – παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί – και την απειλούσε μπροστά στο παιδί της. Καταλαβαίνετε και εσείς σε τι ψυχολογική κατάσταση θα βρίσκεται αυτό το παιδί. Προσπάθησε να καταφύγει για να σωθεί η ίδια εντός καφετέριας πριν φτάσει στο κατάστημά της. Όταν έφτασε στο κατάστημα που διατηρεί με την κουμπάρα και νονά του παιδιού της ο κύριος αυτός συνέχισε την παρενόχληση εξακολουθώντας να είναι σε κατάσταση έντονης διέγερσης.

Έπειτα επιτέθηκε λεκτικά προς την ίδια και την Κική που πήγε να τη βοηθήσει και τότε τρίτο πρόσωπο άσχετο με όλους προσπάθησε να κάνει αυτό που θα έκανε κάθε ευσυνείδητος πολίτης. Προσπάθησε να παρέμβη και να σώσει δύο γυναίκες που εκείνη τη στιγμή δεχόντουσαν επίθεση. Τότε αυτός στράφηκε και εναντίον του περαστικού και εκεί υπήρξε εμπλοκή. Η εντολέας μου και η Κική σε καμία περίπτωση δεν τον χτύπησαν. Η Κική κάλεσε την αστυνομία», δήλωσε ο δικηγόρος Μιχάλης Τριαντάφυλλος.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ