Τις πρώτες κανονικές καλοκαιρινές της διακοπές περνάς η Super Κική, η οποία πέρασε δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα. Η γνωστή influencer, ταξίδεψε στην Ικαρία μαζί με τις δύο φίλες της, Φαίη και Αγγελική Μανουσάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι μερικές ημέρες πριν έκανε γνωστή μια δυσάρεστη είδηση. Μέσα από ένα story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε ότι απέβαλε το παιδί που κυοφορούσε.

Η Super Κική, μετά από ένα μικρό διάλειμμα από το Instagram, επέστρεψε και και σήμερα μοιράστηκε ένα άκρως καλοκαιρινό άλμπουμ φωτογραφιών από τις βουτιές της στην Ικαρία.

Μάλιστα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα εξηγώντας στους διαδικτυακούς της φίλους τον λόγο που χαμογελά ξανά.

«Εγώ είμαι καλά χαμογελώ. Όχι επειδή τα πράγματα είναι τέλεια, ούτε επειδή πηγαίνουν όπως εγώ τα θέλω, αλλά επειδή είναι όλα χάλια και εγώ ακόμα τα καταφέρνω!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Η διάσημη ΥοuTuber και πρώην παίκτρια του J2US ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, όμως η αποβολή ήταν κάτι που περίμενε, όπως ανέφερε η ίδια, καθώς βρισκόταν σε αρκετά δύσκολη ψυχολογικά περίοδο.

Η ίδια ωστόσο έγραψε στα social media. «Καλησπέρα σε όλους, Αρχικά να σας ενημερώσω πως απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά “τέρατα” που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρόλα αυτά για να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση “κάθε εμπόδιο για καλό”. Και ελπίζω πψς δεν ήταν η ώρα μου, όπως για πολλές κοπέλες που έτυχε να τους συμβεί το ίδιο! Δεν θα ήθελα να συζητήσω καθόλου ξανά για αυτό, αν θέλετε να βοηθπησετε μην μου ξαναπείτε για αυτό. Θα κάνω ένα διάλειμμα και θα αφοσιωθώ ξανά σε εμένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή που όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω αλλά ακόμη δεν είμαι έτοιμη. Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσαν να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκαν πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ