Στο νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύεται ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, όπως γνωστοποιήθηκε στα social media.

Κάνοντας μια σειρά από αναρτήσεις ο τραγουδιστής δεν έκρυψε τον φόβο και την αγωνία για την κατάσταση της υγείας του. Σήμερα η οικογένειά του απευθύνει έκκληση για αίμα μέσα από ανακοίνωση.

«Σε μια ανάρτηση για την υγεία του, ο τραγουδιστής ενημέρωσε: «Αγάπες μου να σας έχει ο θεός καλά για αυτό το συγκινητικό ενδιαφέρον σας! Απλά το προλάβαμε στο 89! Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της επιστήμης θα τα καταφέρουμε! Εγώ δεν θα ανεβάσω άλλη φωτογραφία έτσι όπως είμαι. Μόλις καλυτερεύσουν τα πράγματα τότε πάλι! Θα ανεβάζουμε τραγουδάκια παλιές φωτογραφίες γιατί αυτή τη στιγμή θέλουμε θετική ενέργεια! Ο θεός μαζί μας!».

«Ο Γιώργος Τσαμπίκος Δασκαλάκης σας χρειάζεται για μια ακόμα φορά. Όποιος μπορεί να πάει να δώσει αίμα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σας ευχαριστεί από καρδιάς!» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Επιπλέον σε ανάρτηση στα social media αναφέρεται: «Ζητούνται αρκετές φιάλες αίμα επειγόντως στο Νοσοκομείο της Ρόδου στο όνομα Δασκαλάκης Τσαμπίκος. Κοινοποιήστε».