Στο νοσοκομείο βρέθηκε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου ο τραγουδιστής των REC Άρης Λουμάκης και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους με σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Εσείς βρήκατε καλή δικαιολογία για να γλιτώσετε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου», έγραψε στο βίντεο που δημοσίευσε από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Πριν από λίγη ώρα ο frontman των REC θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τους θεράποντες γιατρούς της ιδιωτικής κλινικής στην οποία νοσηλεύτηκε όσο και τον κόσμο για τα υποστηρικτικά μήνυμάτα που του έστειλε.

«Με έχετε συγκινήσει για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε μετά το χθεσινό μου story στο Instagram. Η αλήθεια είναι πως έχοντας τους κορυφαίους γιατρούς μου, την μοναδική Zinais Kontouli και τον Βαγγέλη Βουγιούκα, η επιτυχία ακόμα και των δυσκολότερων εμεμβάσεων είναι μονόδρομος. Πήγαν όλα τέλεια! Υγεία σε όλους», έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης Λουμάκης είναι παντρεμένος από το 2016 με την Ελένη Μάλλιου με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ