Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Λένα Ζευγαρά τις τελευταίες ώρες και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής η Λένα Ζευγαρά δημοσίευσε μια φωτογραφία στα stories του Instagram από το κρεβάτι του νοσοκομείο και την ίδια να έχει έναν ορό στο χέρι.

«Ευχαριστώ για την κατανόηση και για την τόση αγάπη που μου στείλατε. Προσπάθησα να είμαι κοντά σας μα δεν τα κατάφερα… Τα λέμε σύντομα. Εύχομαι υγεία!», έγραψε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λένα Ζευγαρά βρισκόταν στην Κρήτη για μια προγραμματισμένη εμφάνιση, η οποία τελικά δεν έγινε καθώς μι αδιαθεσία την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Στα βίντεο που ακολούθησαν στα stories του instagram εξηγεί τι συνέβη: «Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πω δύο τρία λόγια τα οποία είναι μέσα από την καρδιά μου. Όπως είδαμε μέσα από το προηγούμενο στόρι, πέρασα μια αρκετά δύσκολη και ξαφνική περιπέτεια με την υγεία μου. Είμαι αρκετά καλύτερα αναρρώνω. Έχω επιστρέψει στην Αθήνα. Θέλω να ξεκινήσω με ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους εσάς που μου στείλατε ένα μήνυμα με ευχές για την υγεία μου. Μου στείλατε τη θετική σας ενέργεια και ήσασταν δίπλα μου έστω και με γραπτά μηνύματα.

Ευχαριστώ πολύ την επιχείρηση Άνοδος γιατί πραγματικά μου στάθηκε και δεν υπολόγισε το τι θα γίνει στη δουλειά. Με πήγανε αμέσως στην κλινική όπου έκανε και εισαγωγή. Αυτό σημαίνει ανθρωπιά. Θέλω να πω ευχαριστώ και σε όλους εσάς που βρεθήκατε στο Άνοδος και περιμένατε να έρθω. Το προσπάθησα πολύ να είμαι παρούσα.

Συγκεκριμένα είπα στη νοσηλευτρία να μου βγάλει τον ορό να φύγω γιατί με περιμένει ο κόσμος. Δεν τα κατάφερα, μου ήταν πολύ δύσκολο. Σχεδόν έχανα τις αισθήσεις μου από τον πόνο. Παρόλα αυτά είμαι εδώ, είμαι καλύτερα και είμαι έτοιμη να δώσουμε νέα ημερομηνία για τη συνάντησή μας στην Κρήτη. Έχω πεισμώσει τόσο πολύ που θα έρθω και θα τραγουδάμε μέχρι να ξημερώσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ