Ο Στιβ Μιλάτος είναι ένας από τους παίκτες του Big Brother που έκανε αίσθηση πριν καν το ριάλιτι του ΣΚΑΪ βγει στον αέρα. Η συμμετοχή του ήταν για πολλούς μια έκπληξη. Το γοητευτικό μοντέλο με τις διεθνείς συνεργασίες και τα αμέτρητα editorials -έχει μπει στο εξώφυλλο του W δίπλα στην Κέτ Μος- απασχόλησε την επικαιρότητα στις αρχές του 2021 με τον γάμο του που οδήγησε σε διαζύγιο δύο μόλις μήνες μετά.

«Ενώ ταιριάζαμε απόλυτα σε πολλά πράγματα, δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε τις προκλήσεις που προέκυπταν μέσα στην καθημερινότητά μας, π.χ., από τη δουλειά μου ή τη δική της» είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! για τον χωρισμό του από την Άννα Παπαϊωάννου. Ο πολιτικός τους γάμος έγινε στις 7 Ιανουαρίου του 2021.

Λίγο νωρίτερα οι δυο τους είχαν ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Γεράσιμου Φρόνιμου για το περιοδικό ΟΚ! και μίλησαν στον Γιώργο Πράσινο για τη σχέση τους που μετρούσε μόλις πέντε μήνες. Γνωρίστηκαν σε ένα νυχτερινό όπου διασκέδαζαν με κοινή παρέα.

«Αν και είμαστε λίγο καιρό μαζί, νομίζω πως μας έδεσε το διάστημα της καραντίνας που περάσαμε μαζί», είχε πει ο Στιβ Μιλάτος στην ερώτηση τι ήταν αυτό που τους έδεσε. «Πολλά ζευγάρια χωρίζουν όταν περνούν μαζί 24 ώρες το 24ωρο. Εμείς αντέξαμε ο ένας τον άλλον και ήρθαμε πιο κοντά», είχε συμπληρώσει η Άννα Παπαϊωάννου. «Περάσαμε τον πρώτο μήνα της απομόνωσης στο σπίτι μου στην Αθήνα και τον άλλο μήνα στο πατρικό της Άννας στην Κόρινθο», εξηγούσε το μοντέλο.

Μερικές ακόμα ερωτήσεις που απάντησε ο Στιβ Μιλάτος αναφορικά με τις σχέσεις:

Πώς αντιδράς όταν παρατηρείς να φλερτάρουν το κορίτσι σου;

Όπως κάθε άντρας. Ρίχνω ένα βλέμμα στον άλλον, την πιάνω και τη φιλάω. Δημοκρατικά πράγματα! Και τελειώνει εκεί η υπόθεση. Αν σταματήσει να κοιτάει, καλώς. Αν όχι, ξέρεις πόσο ήρεμος άνθρωπος είμαι. (Γελάει.)

Πώς είναι ο έρωτας στα χρόνια των social media;

Όλα στο μυαλό είναι. Το θέμα είναι να γνωρίσεις τον άλλον και να σου κινήσει το ενδιαφέρον. Να τον γνωρίσεις εσύ και όχι όλος ο κόσμος. Είναι σημαντικό να τον γνωρίσεις 100% μαζί με όλα τα κουσούρια και τις αρετές του και όχι να τον ερωτευτείς μέσα από μια υποτιθέμενη ζωή που παρουσιάζει στο Instagram.

Το σεξ τι ρόλο παίζει στη σχέση;

Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη σχέση. Παρ’ όλα αυτά, το σεξ βελτιώνεται μέσα στη σχέση, γιατί μαθαίνεις τα κουμπιά του άλλου. Το θέμα είναι να υπάρχει χημεία.

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Στιβ Μιλάτου ξεδιπλώνεται και μέσα από το Big Brother. Μάλιστα, στο Live της περασμένης Παρασκευής του ζητήθηκε να απαντήσει το γεγονός ότι χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι την ώρα που λογομαχούσε με τη Μαίρη Βαρσάμη. Ένα περιστατικό που σχολιάστηκε από τους χρήστες των social media.

Όταν η Ναταλί Κακκαβά τον ρώτησε πώς του φάνηκε η εικόνα της Μαίρης να κλαίει είπε: «Της προκάλεσα εγώ το κλάμα ή η συμπεριφορά της και από τα νεύρα της ήτανε ξέσπασμα; Γιατί δεν είναι ωραίο να κάνω μια γυναίκα να κλαίει, το σέβομαι, αλλά όταν μια γυναίκα έχει προκαλέσει τη συμπεριφορά και τα νεύρα σε κάποιον άντρα, και τα λεγόμενα της, τότε αν του βάζει συνέχεια φιτιλιές τότε το αποτέλεσμα ήταν νομίζω αναμενόμενο κιόλας». Κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο το Twitter.

Φωτογραφίες: Γεράσιμος Φρόνιμος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ