Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις μέρες η κοσμοπολίτισσα Ευγενία Νιάρχου. Η εγγονή του αείμνηστου Στάυρου Νιάρχου μπορεί να ταξιδεύει συχνά, ωστόσο, η Ελλάδα είναι πάντα ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της. Αυτήν τη φορά μάλιστα, η γνωστή κληρονόμος έδωσε το «παρών» στη βάφτιση ενός αγαπημένου προσώπου της, ενώ έκανε και τις βόλτες της στην ελληνική πρωτεύουσα. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην περάσει από το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

Μετά το ταξίδι της στο Παλέρμο στη Σικελία, η Ευγενία Νιάρχου επισκέφτηκε την Ελλάδα. Με casual διάθεση και ελληνικό «αέρα» η ίδια έκανε τις βόλτες της στην Αθήνα. Η ίδια επέλεξε ένα λευκό σύνολο με λευκό παντελόνι και λευκό Tshirt συνδυασμένο με μαύρα αξεσουάρ (ζώνη και παπούτσια) κάνοντας μια casual chic εμφάνιση.

Τα μαλλιά της ήταν κάτω, έχοντας έναν χαλαρό κυματισμό. Ενώ για πανωφόρι επέλεξε ένα σκουρόχρωμο τζάκετ.

Φυσικά, η Ευγενία Νιάρχουν δεν παρέλειψε να κάνει και μια βόλτα από το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος που κοσμεί την Αθήνα. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες και video από την επίσκεψή της εκεί.

Τέλος, η διάσημη κληρονόμος αποκάλυψε και έναν ακόμη λόγο για τον οποίο ήρθε στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, η Ευγενία Νιάρχου βρέθηκε στην Αθήνα και με αφορμή τη βάφτιση ενός αγαπημένου προσώπου. Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη δεξίωση που έγινε μετά τη βάφτιση του παιδιού, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα (και μετά την περίοδο της καραντίνας) η Ευγενία Νιάρχου έχει επιστρέψει στις αγαπημένες συνήθειές της και τα ταξίδια σε όλον τον κόσμο, από τα οποία και αντλεί έμπνευση για τα κοσμήματά της και τις δημιουργίες της.

Φωτογραφίες: venyxworld

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ