Ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέφτηκε την Ελλάδα για τη συμμετοχή του στο SNF Nostos Conference (21-23/6) όπου θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φιλοξενείται μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ στην Αντίπαρο και συγκεκριμένα στη βίλα που διατηρεί στο νησί ο Τομ Χανκς.

Η βόλτα του στα σοκάκια της Σίφνου

Ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε ωστόσο μια απόδραση στη Σίφνο με την εκπομπή «Στούντιο 4» να εξασφαλίζει αποκλειστικά πλάνα από τις βόλτες του στα σοκάκια του νησιού. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια ενώ ο ίδιος και η παρέα που τον συνόδευε έφτασαν στο νησί με φουσκωτό σκάφος.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά με την επίσκεψη του σε Πάρο και Αντίπαρο, ο Δήμαρχος Μάρκος Κωβαίος ανέφερε: «Μεγάλη τιμή για εμάς και την Πάρο και την Αντίπαρο που επισκέφθηκε αυτός ο άνθρωπος τα δύο νησιά και επέλεξε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές. Υπήρξαν αρκετοί πράκτορες κοντά του, εμείς μάθαμε ότι ήταν 30, δεν φαίνονταν. Η ασφάλεια ήταν πολύ διακριτική. Από ότι είναι γνωστό, ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Τομ Χανκς έχουν ιδιαίτερες σχέσεις, είναι φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Τον φιλοξένησε ο Τομ Χανκς και έπειτα έφυγε για να πάει και στις άλλες υποχρεώσεις του».

Διαβάστε επίσης:

Μπαράκ Ομπάμα: Το ινκόγκνιτο γεύμα στην Πάρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ