Ο Στέλιος Λεγάκης μίλησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη και την κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes» για τη συνεργασία του με τον Νίκο Κουρκούλη αλλά και τα πρώτα του βήματα.

«Η συνεργασία με τον Νίκο (Κουρκούλη) είναι κάτι που συζητάγαμε πάρα πολλά χρόνια. Είναι μέντορας και μπορώ να πω με σιγουριά πλέον ότι είναι από τους καλύτερους – αν όχι ο καλύτερος – ανθρώπους στον χώρο. Θέλω πάρα πολύ να του δώσω τραγούδι, είναι πολύ επιλεκτικός, δύσκολος… πελάτης», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Λεγάκης.

Σχετικά με το Ελλάδα έχεις ταλέντο και τα πρώτα του βήματα ο νεατρός τραγουδιστής αποκάλυψε: «Η αναγνωρισιμότητα δεν ήταν κάτι που είχα συνειδητοποιήσει στο 100%. Όσο περνάνε τα χρόνια, αρχίζω και αντιλαμβάνομαι τι είχε γίνει τότε. Θεωρώ ότι τα talent show είναι μια καλή ευκαιρία, διότι σε βλέπει πολύς κόσμος».

Όσον αφορά τον ερχομό της κόρης του και τον τοκετό ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Ήμουν μέσα στη γέννα, πόναγε πάρα πολύ το κεφάλι μου, ήμασταν ήδη τρεις μέρες άυπνοι και μας πήραν να πάμε μέσα και πραγματικά δακρύζαμε και οι δύο και κλαίγαμε.

Η γυναίκα μου έχει ήδη άλλα δύο παιδιά, οπότε είμαστε στα τρία. Με εμένα τέσσερα, γιατί εγώ παιδί είμαι ακόμα. Δεν ξέρω αν πάμε για… τέταρτο γιατί είναι πολλά τα παιδιά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Λεγάκης: «Μπήκα μέσα στη γέννα και λιποθύμησα λίγο πριν μπω»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ