Ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε για το ρούχο της Σίλιας Καψή που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision, το οποίο έχει αναλάβει να ράψει ο ίδιος.

Ο σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Το τραγούδι ήταν πάρα πολύ καλό, η εμφάνιση ήταν πάρα πολύ ωραία και η Ελλάδα ψήφισε κάποιες χώρες που δεν αγαπήθηκαν τόσο πολύ», είπε για το περσινό 4άρι της Ελλάδας στον Άντριου Λάμπρου.

«Δεν μπορώ να πω αν υπάρχει βεντέτα ΡΙΚ-ΕΡΤ. Ο κόσμος ασχολείται με τα καλά. Στην Κύπρο είναι ενθουσιασμένοι με τη Σίλια, αρέσει και η Μαρίνα Σάττι, γιατί να μην δώσει η μία χώρα στην άλλη καλό βαθμό;» διερωτήθηκε με αφορμή το σκάνδαλο για τις δηλώσεις Ζούλα.

«Είπα αμέσως ναι. Η Σίλια είναι φρέσκο κορίτσι, μου αρέσει το τραγούδι. Δεν είναι φόρεμα αυτό που θα φορέσει ούτε στο red carpet ούτε στην σκηνή» ανέφερε για την υποψήφια της Κύπρου.

«Μου αρέσει που έχει μια δική της προσωπικότητα και το στηρίζει. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσει έναν Έλληνα σχεδιαστή αλλά αν δεν έχει βρεθεί κάτι να την αντιπροσωπεύει γιατί να μη βάλει κάτι που είναι από το εξωτερικό. Είναι ένα μέρος της Ελλάδας. Υπάρχει αυτό που έδειξαν στο βιντεοκλίπ της, δεν το κατασκεύασαν. Ελλάδα δεν είναι μόνο τα γαλανά νερά. Το βρήκα πολύ ωραίο, χιουμοριστικό, ειρωνικό», ανέφερε για την Μαρίνα Σάττι.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου και τον ρόλο της στον τελικό

Eurovision 2024: Η απάντηση της EBU για το θέμα με την ΕΡΤ και τη βαθμολογία της Κύπρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ