Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε στο Open Weekend και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σειρά «Έρωτας φυγάς» που πρωταγωνιστεί, αλλά και για τη σχέση του με τη μητέρα του γιου του.

«Από πολύ μικρό τον είχα κοντά μου και του έχω εξηγήσει τι είναι η δουλειά μου. Τον έχω πάρει και στα γυρίσματα και σε παραστάσεις. Δεν κάνω κάτι ξεχωριστό, είναι μια δουλειά, όπως όλοι οι άνθρωποι… Δίνω χρόνο. Φέτος είχα την ανάγκη να έχω χρόνο για εμένα και για την προσωπική μου ζωή, οπότε αποφάσισα να μην κάνω θέατρο… Θέλω να ξέρει τι γίνεται γύρω του κι όχι μόνο να κρίνει τα πράγματα από την δική του καθημερινότητα. Να καταλάβει τι σημαίνει χρήμα και να είσαι χρήσιμος στην κοινωνία. Τώρα μαθαίνω τον χαρακτήρα του, το πως εξελίσσεται», είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

«Σαφώς δεν το κάνω μόνος μου, είμαστε σε ωραία συνεργασία με την μαμά του. Δεν είμαστε κάτι καινούριο, το βλέπω και σε φίλους μου ότι έχει αλλάξει ο τρόπος μεγαλώματος. Προσπαθούμε να εξαλείψουμε την πατριαρχία και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με ισορροπία… Δεν πήγε καλά η προηγούμενη διαπαιδαγώγηση. Δεν βλέπουμε γύρω τις γυναικοκτονίες; Πώς θα αγαπήσεις κάτι χωρίς να το κατανοήσεις; Δεν μπορώ να χωρίσω τα φύλα στο θέμα αγάπης και σεβασμού. Το ίδιο μου είναι. Μεγάλωσα σε απόλυτη ισορροπία μέσα στο σπίτι. Δεν ήταν ο μπαμπάς κι η μαμά, ήταν μαζί κι υπήρχε ισορροπία κι ισότητα. Μεγάλη τύχη», πρόσθεσε ο Σταύρος Σβήγκος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ