Πριν από λίγες ημέρες ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εντοπίστηκαν στην ίδια βάφτιση. Μάλιστα σε βίντεο που κυκλοφόρησε φάνηκε ότι υπήρξαν στιγμές που η απόσταση ανάμεσά τους μειώθηκε.

Λεπτομέρειες για το γλέντι της βάφτισης που βρέθηκαν έδωσε ο ίδιος ο Στάθης Σχίζας αναφέροντας ότι ήταν κολλητός του φίλος ο άνθρωπος που τους κάλεσε όταν ακόμα οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Πώς βρέθηκαν στην ίδια βάφτιση Σχίζας – Παναγιώταρου

«Προφανώς και ήξερα ότι η Αλεξάνδρα θα έρθει στη βάπτιση που ήμουν και εγώ, ο άνθρωπος που βάπτισε το παιδάκι του είναι κολλητός μου, μας είχε καλέσει από τότε που ήμασταν ζευγάρι. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, δεν είμαστε τσακωμένοι, δεν υπήρχε λόγος να μην πάμε, έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι δεν σημαίνει ότι φεύγει η αγάπη. Εννοείται πως μιλήσαμε, ανάμεσά μας υπάρχει πολλή εκτίμηση και αγάπη», είπε ο Στάθης Σχίζας για το παρασκήνιο της παρουσίας τους στην ίδια βάφτιση.

Στη συνέχεια εξήγησε: «Υπάρχουν στιγμές αμηχανίας όταν βρισκόμαστε σε κάποιο μέρος. Είναι λίγο περίεργο από εκεί που έχει συνηθίσει να πηγαίνεις μαζί, ξαφνικά να πηγαίνεις χώρια και να συναντιέσαι εκεί».

Επιπλέον, ο πρώην παίκτης του Survivor All Star ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί καθόλου η προσωπική μου ζωή, κοιτάω μονό τη δουλειά μου, το παιδί μου και την οικογένειά μου. Έναν νέο έρωτα δεν το κυνηγάς, περιμένεις να έρθει μόνος του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ