Μια απόδραση στην Τήνο έκανε ο Στάθης Σχίζας μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το ζευγάρι αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του μετά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το reality επιβίωσης και όπως εξήγησε στους συμπαίκτες του και στον Γιώργο Λιανό ήταν μια απόφαση που πήρε έπειτα από ώριμη σκέψη. Η κουβέντα που έκανε με την Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται να υπήρξε καθοριστική στην απόφασή του να αποχωρήσει από το Survivor All Star.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είχε μεταφέρει στον Στάθη Σχίζα κάποιο μήνυμα από την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όμως στη συνέχεια του παιχνιδιού και μετά τις κόντρες που έχουν δημιουργηθεί του αποκάλυψε ότι αυτό δεν υπήρξε.

Σήμερα, ο Στάθης Σχίζας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται στην Τήνο.

«Καλημέρα σε όλους, να σας έχει ο Θεός καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης από όλους σας, σας ευχαριστώ έναν-έναν προσωπικά. Η αποστασιοποίηση μου από την ημέρα που έχω επιστρέψει στην πατρίδα μας είναι προς σεβασμό στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος. Η Ελλάδα μας πενθεί οικογένειες, το θεωρώ πολύ μικρό να ασχοληθούμε με ένα απλό παιχνίδι μπροστά σε αυτά που ζούμε.

Σε λίγες μέρες θα μιλήσω για τα πάντα και για όλους. Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά. Αυτό που χάθηκε στο παιχνίδι η ψυχική μας υγεία που είναι το πιο σημαντικό. Τα λέμε σύντομα» έγραψε ο Στάθης Σχίζας στα Instagram Stories του.

Από τη μεριά της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πόσταρε και εκείνη μια φωτογραφία αλλά και ένα κείμενο όπου ξεκαθαρίζει τα πάντα.

«Ναι ζω! Ναι είμαι καλά και σε ισχύει κανένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας από τα διάφορα που έχω ακούσει! Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για το τεράστιο ενδιαφέρον και τα τόσα μηνύματα που έλαβα.

Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να κρατήσουμε μια απόσταση από τον κόσμο του Instagram και των social και να ζήσουμε για λίγο στον αληθινό κόσμο, στις αληθινές μας στιγμές με ανθρώπους που μας χρειάζονται και τους χρειαζόμαστε και εμείς! Η χώρα μας βιώνει δύσκολες στιγμές πένθους και αυτό προέχει. Συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ