Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για τον έρωτα στη ζωή του, τον «γάμο» με τη Λίνα Νικολακοπούλου και το ατύχημα με τη μηχανή του.

Ο ίδιος θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο στις 13 Οκτωβρίου με τη μουσική παράσταση «Έρως ανίκατε μάχαν» και ανέφερε: «Εξεπλάγην όταν η Κατερίνα Ευαγγελάτου παρήγγειλε την παράσταση, καθώς δεν είμαι φιλοκυβερνητικός, με έχουν κόψει όλοι. Ξεχνάμε ότι πάντα υπήρχαν αντιδράσεις στην Επίδαυρο, όπως όταν άναψε τσιγάρο η Άννα Μακράκη ή στο πως «κράξανε» την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην «Αντιγόνη». Σε όλους τους αντίστοιχους με την Επίδαυρο χώρους παγκοσμίως, γίνονται πειραματισμοί, άλλες παραστάσεις πετυχαίνουν και άλλες όχι», είπε αρχικά στο «Πάμε Δανάη»

«Μου αρέσει που γίνεται φασαρία, αλλά Κατίνα Παξινού δεν έχουμε σήμερα, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είναι σπουδαία ηθοποιός, αλλά δεν είναι Παξινού. Άνθρωποι όπως η Παξινού δεν είχαν άμυνες, όταν λοιπόν έρχεται η αρρώστια είναι γιατί, δεν έχεις «πιστεύω», γιατί κάτι δεν έχεις προλάβει να ζήσεις», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε στον έρωτα: «Συγκινούμαι συχνά τελευταία, ίσως γιατί μεγαλώνω και μικραίνουν οι αποστάσεις, αλλά και γιατί όλοι έχουμε ανάγκη από ένα μέγεθος, για να μας ανεβάσει το ηθικό. Φοβάμαι την γκρίνια της αρρώστιας και να μην ταλαιπωρήσω κόσμο, να μην πάρει καιρό, ό,τι είναι να συμβεί, να συμβεί γρήγορα», επεσήμανε.

Και πρόσθεσε: «Η Κατερίνα Ευαγγελάτου μου ζήτησε να κάνω ένα κόνσεπτ με τα ερωτικά μου τραγούδια, επέλεξα εκείνα που είχαν βάθος, ιστορία και κραδασμό. Όταν έγραψα το «πόσο σ’ αγαπώ» ήμουν πολύ ερωτευμένος, το απηύθυνα το τραγούδι. Ήμασταν οικογένεια με τη Λίνα Νικολακοπούλου, αλλά αν ζούσαμε μαζί στο ίδιο σπίτι, δεν θα ήταν καλά. Η Λίνα Νικολακοπούλου είναι ο γάμος της ζωής μου, αλλά ο γάμος μας έγινε «επάνω», στα πνεύματα και έζησε και το διάστημα του στη γη, ήταν μεγάλη στιγμή. Υπήρξαμε μαζί με τη Λίνα Νικολακοπούλου στη ζωή».

Για το ατύχημα που έπαθε πέρσι αποκάλυψε: «Έβγαλα χρήματα τόσα ώστε να μην είμαστε ρεζίληδες, θα μπορούσα να είχα κρατήσει τα χρήματα που έβγαλα. Έχω ένα μικρό διαμέρισμα, το αυτοκίνητο το χάρισα στην αδελφή μου, Δέσποινα, με κουράζει πλέον το τιμόνι γιατί μεγαλώνω. Έφαγα τούμπα πέρσι με τη μηχανή μου, με έριξε ένα ταξί μπαμ στο δάπεδο, χτύπησα, έκανα έξι μήνες φυσιοθεραπείες στο γόνατο».

«Βασανίστηκα από έρωτα, την πήρα και εγώ την κουταλιά μου»

«Βασανίστηκα από έρωτα, την πήρα και εγώ την κουταλιά μου. Δεν μπορείς να δώσεις και να φύγεις από μια σχέση, θα δώσεις θα πάρεις και όταν φύγεις θα ανάβεις το καντηλάκι σου στο εικόνισμα που προσκύνησες. Χωρίζουμε και νομίζουμε ότι τέλειωσε, αλλά δεν τέλειωσε κι αυτό είναι που μας τρώει. Δεν είχα πολλούς έρωτες στη ζωή μου, ήμουν πολύ ερωτιάρης σε ποσότητα και όχι σε αριθμό προσώπων και καμαρώνω γι΄αυτό, μου φτούρησε η αγάπη. Τα κουτιά με τις μεγάλες αγάπες έχουν κλειδώσει, δεν χωράει άλλο, είμαι μονογαμικός και έχω έναν άνθρωπο στην ζωή μου. Υπάρχει ένας άνθρωπος που λατρεύω, έχουμε καθημερινή επαφή, αλλά δεν θέλω καθόλου να μένουμε μαζί, όταν πέφτω για ύπνο, είμαι εγώ με τον εαυτό μου», εξομολογήθηκε.

Τέλος, όπως αποκάλυψε: «θα γράφω μέχρι να τα κακαρώσω, έχω στα σκαριά μια όπερα ενώ ο δίσκος που ετοίμαζα είναι έτοιμος και βγαίνει από την παράσταση «Έρως ανίκατε μάχαν» αφιερώνω σε μένα το φινάλε, το τραγούδι του Καμπανέλλη από την “Στέλλα”».

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Κραουνάκης: «Έχω ξοδευτεί πολύ και δεν έχω μετανιώσει»

Σταμάτης Κραουνάκης: Το «αντίο» στον Γιάννη Μαρκόπουλο – «Σας αγάπησα και σας μελέτησα πολύ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ